SIN ČUVENOG SRPSKOG BIZNISMENA ŽELI DA KUPI SVOJU VELIKU LJUBAV! Bivši as Partizana oduševljen: To je NAJLEPŠI klub na svetu!
Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

humska ih dobro zapamtila

SIN ČUVENOG SRPSKOG BIZNISMENA ŽELI DA KUPI SVOJU VELIKU LJUBAV! Bivši as Partizana oduševljen: To je NAJLEPŠI klub na svetu!

Fudbal -

Uoči duela osmine finala Lige konferencija između Partizana i Fejnorda holandski mediji obavili su razgovor sa bivšim igračem oba tima Stefanom Babovićem.

Babović je proveo jednu sezonu u dresu Fejnorda, kao pozajmljeni igrač Nanta, a kako sam ističe to mu je bio najlepši period u životu.

Babović je za Roterdam, klub i navijače, imao samo reči hvale

"Grad, navijači, moji saigrači i klub, svi su bili sjajni prema meni. U Partizanu sam bio kapiten, ali u Fejenordu sam proveo najlepši period u životu. To je najlepši klub na svetu. Dobio sam ljubav. Svuda", rekao je Babović.

Fejnord
foto: Profimedija

Bivši fudbaler Partizana je istakao da ima plan da u narednih pet godina kupi Fejnord.

"Želim da pomognem klubu da dostigne najviši nivo. Želim da postane šampion i da igra u Ligi šampiona. Tamo im je mesto", rekao je Babović,

Imao je i poruku za navijače.

"Uvek su dobrodošli u moju kancelariju i u moj grad. Ja sam igrač Fejenorda i Roterdamera. Nadam se da ćemo pobediti mnogo puta u budućnosti"

Partizan, Fejnord, Liga konferencija, navijači, grobari
foto: @starsport

Babović se nakon fudbalske karijere posvetio biznisu koji mu je porodična tradicija, s obzirom da je sin Milije Babovića, jednog od najuspešnijih biznismena naših prostora.

Tokom protekle godine su domaći mediji pisali o tome kako se čuveni "Fajnenšl tajms" u jednom tekstu dotakao ambicioznog Babovića, tada kao "ugovaraču ekskluzivnog zastupništva svetski poznatih brendova urbane mode i širenju portfolia kompanije, kao i učestvovanju u razvoju maloprodajnog lanca u Srbiji i regionu", kako su srpski mediji preneli.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Izlazak fudbalera Partizan na teren Marakane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track