MESI OBIČNA PREVARA - NIJE DALEKO OD ISTINE! NEJMAR JE ISTRULIO! Najveće zvezde PSŽ-a na žestokom udaru, pljušte kritike!
Foto: EPA

bura u parizu

MESI OBIČNA PREVARA - NIJE DALEKO OD ISTINE! NEJMAR JE ISTRULIO! Najveće zvezde PSŽ-a na žestokom udaru, pljušte kritike!

Fudbal -

Lionel Mesi i Nejmar našli su se na žestokom udaru nakon eliminacije Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona.

Navijači su nezadovoljstvo njihovim igrama iskazali na meču protiv Bordoa u nedelju, dobili su žestoke zvižduke, a kritike na račun najplaćenijih fudbalera PSŽ pljušte sa svih strana.

"Nejmar? Ne samo da smo dozvolili da nam ovaj igrač ‘istruli’, već smo ga pretvorili u čudovište. Nejmar je postao čudovište koje više čak nije ni fudbaler. On je sada simbol svega pogrešnog u našem klubu. On ima najveću platu u istoriji PSŽ, trebalo je da nas odvede na vrh, a sada ga svi mrze gde god da ode. Njegovo ponašanje, promene raspoloženja, sve što uradi… Nemoguće je da je neko toliko omrznut. Nikada u istoriji nije postojao fudbaler kojeg su toliko prezirali", rekao je novinar francuske televizije Danijel Riolo.

Usledile su kritike i na Mesijev račun.

"Što se mene tiče, za ove neuspehe odgovorni su Nejmar i Mesi. Kada je Leonardo doveo Mesija, on je njih dvojicu postavio na pijedestal – stalno su nam govorili kako su oni legende i kako smo mi skupo platili igrače takvog statusa. Ne napadam ja Marka Veratija, Danila, Leandra Paredesa ili Kilijana Mbapea. Meni su problematična ova dvojica plaćenika. Ne volim da govorim o tome da je Mesi prevara, ali sada to nije daleko od istine. Šetao se po terenu, Luka Modrić ga je stavio u džep", rekao je bivši reprezentativac Francuske Žerom Roten.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track