ITALIJANSKU SEKS BOMBU DOVODE U VEZU SA VLAHOVIĆEM, A ONA TVRDI: Progone me manijaci! Menjam telefon, postavljam kamere i alarme
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

tajna veza

ITALIJANSKU SEKS BOMBU DOVODE U VEZU SA VLAHOVIĆEM, A ONA TVRDI: Progone me manijaci! Menjam telefon, postavljam kamere i alarme

Fudbal -

Atraktivna manekenka Karolina Stramare, devojka za koju italijanski mediji kažu da je u navodnoj tajnoj vezi sa Dušanom Vlahovićem, odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i tom prilikom je otkrila surovu istinu!

Naime, Karolina ima ozbiljnih problema sa manijacima koji je progone i koji joj na telefon šalju poruke tima "znamo gde živiš".

- Ja sam očigledno magnet za ovu kategoriju psihopata. Sada sam već navikla da menjam broj telefona 12 puta godišnje. Svaki put kada se selim stavljam kamere i alarme. Navikla sam se na to čak i ako me nervira, a ponekad se i ne sećam poslednjeg broja - poručila je Karolina.

Bivša Mis Italije i Vlahović nikada nisu potvrdili niti dematovali da su u vezi, a "Tutosport" je pre izvesnog vremena pisao da se ovaj par sreo u Firenci.

Inače, kada je Karolina u pitanju dodaćemo da je velika navijačica najtrofejnijeg italijanskog kluba Juventusa, da je zovu italijanska Megan Foks i da je odnedavno počela da se bavi novinarstvom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track