ZVEZDA ZOVE NA MARAKANU U NEDELJU: Besplatan ulaz za KOLUBARU, za sve koji su bili na utakmici protiv Rendžersa!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

nagrada

ZVEZDA ZOVE NA MARAKANU U NEDELJU: Besplatan ulaz za KOLUBARU, za sve koji su bili na utakmici protiv Rendžersa!

Fudbal -

Crveno-beli časte navijače

Fudbaleri Crvene zvezde ugostiće Kolubaru iz Lazarevca u nedelju (18.30= na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli su odlučili da nagrade sve navijače koji su bodrili ekipu u osmini finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa besplatnim ulazom bez prezentacije karte sa utakmice Lige Evrope.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda u svom pozivu kaže:

"Pozivamo sve zaljubljenike u crveno-bele boje da dođu, pozdrave naš tim koji je nadigrao Rendžers na punoj Marakani i pruže podršku izabranicima Dejana Stankovića na putu osvajanja pete titule u nizu. Crveno-beli momci su po prikazanim partijama od starta sezone igrajući na tri fronta zaista zaslužili veliki vetar u leđa, koji i uvek dobijaju od strane našeg dvanaestog igrača.

Pored toga blagajne našeg najvećeg stadiona će biti otvorene kako bi navijači koji nisu bili na utakmici između Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa mogli da kupe ulaznicu za duel protiv Kolubare, a cene su sledeće:

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sever: 300

Istok: 400

Zapad: 500

VIP Zapad: 1000

Vip 1: 2000

Vip 2: 2000

VIP Galerija: 3000

Blagajne stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene samo u nedelju četiri sata pred početak meča, a karte će biti dostupne i onlajn od subote u 12.00 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track