BOSANSKI GOLMAN HIT U SVETU: Reakcija Asmira Begovića na navijača koji se vezao za stativu postala apsolutni viral širom sveta
Foto: Richard Sellers/PA via AP

Hit reakcija

BOSANSKI GOLMAN HIT U SVETU: Reakcija Asmira Begovića na navijača koji se vezao za stativu postala apsolutni viral širom sveta

Fudbal -

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Asmir Begović našao se u centru pažnje svetske javnosti zbog reakcije na navijača koji je tokom meča između Evertona i Njukasla vezao vrat za stativu i tako izazvao prekid desetak minuta.

Spomenuta situacija desila se na početku drugog poluvremena kada je jedan domaći navijač, kasnije će se ispostaviti aktivista za zaštitu okoline, ušao na teren, prišao golu koji je u tom trenutku čuvao Asmir Begović te se u znak protesta vezao za stativu.

Redari su ga gotovo 10 minuta "oslobađali" i nakon toga izbacili sa stadiona, a trenutak kada je Begović shvatio da se navijač zavezao za stativu postao je hit na društvenim mrežama i brojni korisnici upravo komentarišu Begovićevu zbunjenost i nevericu kada je shvatio šta se desilo.

Mnogi od njih smatraju da upravo njegova reakcija najbolje opisuje ovaj trenutak o kojem su pisali gotovo svi svetski mediji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track