LAV, MUŽ, OTAC, DEDA: Mihina ćerka objavila EMOTIVNU FOTOGRAFIJU Siniše s unukom, ređaju se PORUKE porodice posle užasnih vesti
Foto: Pritnscreen

najvažnija podrška

LAV, MUŽ, OTAC, DEDA: Mihina ćerka objavila EMOTIVNU FOTOGRAFIJU Siniše s unukom, ređaju se PORUKE porodice posle užasnih vesti

Fudbal -

Siniša Mihajlović je rastužio ljubitelje fudbala širom sveta na konfereniji za medije na kojoj je otkrio da će morati ponovo da ide u bolnicu zbog teške bolesti koju je jednom već pobedio.

Mihajlović je saopštio da je "bolest zaista hrabra jer je odlučila da se vrati i bori s njim", a nakon konferencije neprestano stižu poruke podrške srpskom treneru koji je najveći deo igračke i trenerske karijere proveo u Italiji.

Oglasili su se brojni italijanski fudbalski klubovi sa porukom "Forca Siniša", podrška stiže i od navijača Bolonje, ali i ostalih ekipa.

Ipak, najvažnija podrška u teškoj situaciji u kakvoj je Mihajlović jeste ona koju može da pruži samo porodica.

Supruga Arijana i ćerke Viktorija i Virdžinija, reagovale su i na društvenim mrežama.

Siniša Mihajlović, Viktorija Mihajlović, Arijana Mihajlović
foto: Instagram/Printscreen

Arijana i Viktorija su na zvaničnom nalogu Bolonje, ekipe koju Siniša trenira, ostavile srce u komentaru, dok je Virdžinija podelila fotografiju na koju je dodala emotikon lava, aludirajući na mentalitet svog oca.

Virdžinija Mihajlović, Siniša Mihajlović
foto: Instagram/virgimih

Upravo je Virdžinija krajem 2021. godine usrećila Sinišu i čitavu porodicu Mihajlović.

Siniša sa unukom
Siniša sa unukomfoto: Instagram/virgimih

Mlađa od dve ćerke se tada porodila, a srpski stručnjak je postao deda. Virdžinija je ubrzo nakon prve fotografije podelila i jednu na kojoj Siniša ponosno drži unuku.

Kurir sport

Bonus video:

00:37

UŽASNE VESTI IZ BOLONJE: Siniši Mihailoviću se vratila leukemija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track