SIN DEJANA STANKOVIĆA APSOLUTNI HEROJ SRBIJE! Aleksandar (16) golom u 96. minutu približio "Orliće" Evropskom prvenstvu
Foto: FSS

bravo

SIN DEJANA STANKOVIĆA APSOLUTNI HEROJ SRBIJE! Aleksandar (16) golom u 96. minutu približio "Orliće" Evropskom prvenstvu

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije uzrasta do 17 godina, osvojila je bod na teškom gostovanju Sloveniji u drugoj utakmici kvalifikacione grupe 7 za Evropsko prvenstvo koja je završena rezultatom 2:2.

Slovenija je u nadoknadi prvog dela igre stigla do prednosti preko Čuka, a našla se na korak od važna tri boda pošto je od 53. minuta imala i 2:0.

Ipak, povratak kadetske selekcije Srbije najavio je Majstorović pogotkom u 84. minutu kada je Aleksandar Stanković upisao asistenciju.

Sin Dejana Stankovića, trenera Crvene zvezde, u potpunosti je preuzeo ulogu heroja pošto je pogotkom u 96. minutu utakmice doneo bod Srbiji.

Slovenci su utakmicu završili sa igračem manje pošto je Selan dobio drugi žuti karton u 92. minutu. Crveni karton je dobio i Strasberger van terena.

Aleksandar Stanković ima 16 godina i trenutno je kapiten mlade ekipe Intera za koju je ove sezone na 17 prvenstvenih utakmica postigao dva gola uz tri asistencije.

Do završnog turnira kvalifikacija koji se održava u Izraelu (16. maj – 1. jun) ostao je još meč sa Velsom, a našim kadetima će biti dovoljan bod na toj utakmici koja je zakazana za 29. mart.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track