IBRI LEUKEMIJA UZELA BRATA, PA JE PRETRNUO OD STRAHA ZBOG MIHE! Dok je pričao sa Sinišom, STREPEO da im je to POSLEDNJI RAZGOVOR!
Foto: Profimedia

VELIKI PRIJATELJI

IBRI LEUKEMIJA UZELA BRATA, PA JE PRETRNUO OD STRAHA ZBOG MIHE! Dok je pričao sa Sinišom, STREPEO da im je to POSLEDNJI RAZGOVOR!

Fudbal -

Vest da će Siniša Mihajlović ponovo morati na bolničko lečenje rastužila je čitavu Evropu

Siniša Mihajlović (53) se prvobitno razboleo 2019. godine i posle tri ciklusa terapija i transplantacije koštane srži se oporavio. Nažalost postoje naznake da se bolest vratila, pa će srpski stručnjak ponovo morati na lečenje.

Odmah nakon konferencije za medije, na kojoj je Siniša saopštio loše vesti vesti, počele su da stižu poruke podrške. Za samo nekoliko sati srpski fudbalski stručnjak je primio više od 700 poruka na mobilni telefon.

Užasno saznanje potreslo je njegove prijatelje, a među onima koji su teško podneli ovu vest sigurno se nalazi i Zlatan Ibrahimović, koji ima jezivo iskustvo sa ovom bolešću.

Ibrahimovićev stariji brat Sapko preminuo je 2014. godine od leukemije. Nakon 14. meseci žestoke borbe bolest je pobedila, Sapko je umro pred Zlatanovim očima.

U svojoj knjizi "Adrenalin" Ibrahimović je prvi put otkrio kako se osećao kada je saznao da njegov dobar prijatelj Siniša Mihajlović boluje od iste bolesti.

Zlatan je bio u potpunom šoku kada je čuo da Siniša ima leukemiju. Ponovo doživeo istu noćnu moru.

Zlatan Ibrahimović, Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Ibra, koji je poznat po svojoj neustrašivosti, bio je prestravljen, nije imao hrabrosti da nazove svog prijatelja. U svojoj autobiografiji otkrio je da mu je bilo potrebno nekoliko dana da skupi snagu i okrene Sinišin broj telefona.

Fudbaler Milana je otkrio da je u tom razgovoru Mihajlović zapravo hrabrio njega i uveravao ga da će sve biti u redu.

Ibrahimović je imao poražavajuće iskustvo sa ovom opakom bolešću, bio je prestravljen. U momenima dok je razgovarao sa Sinišom razmišljao je o tome kako to možda i njihov poslednji razgovor i da ga možda nikada više neće videti.

Zlatan Ibrahimović, Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Međutim, Siniša je ubrzo razbio njegove strahove. Pozvao ga je da dođe u Bolonju i zaigra za njegov tim. Ibra je tada shvatio da Miha zna da će se izlečiti i vratiti na klupu svoje ekipe.

ZBOG SINIŠE HTEO U BOLONJU

Malo je nedostajalo da Zlatan Ibrahimović postane napadač Bolonje te 2019. godine. Sportski direktor Bolonje Marko di Vajo je bio u Los Anđelesu kako bi ubedio slavnog Šveđanina da dođe u klub.

Zlatan mu je tada otvoreno rekao da ga klub kao klub, navijači i stadion ne zanimaju, da je spreman da dođe isključivo zbog Mihajlovića.

Ibra je otkrio da nije bio siguran da će zateći Sinišu na klupi i zbog toga je na kraju odustao od dolaska u Bolonju i potpisao je ugovor sa Milanom.

Zanimljivo, prvi čovek kome je otkrio da će ponovo igrati za Rosonere bio je upravo Siniša Mihajlović.

Zlatan je nakon toga prvi put sreo Sinišu na San Siru, u periodu kada je srpski trener išao u bolnicu, vraćao se iz nje i vodio utakmice svog tima. Ibra koji ne krije da ne voli da se pozdravlja sa trenerima protivničkog tima, prvi put u karijeri je osetio potrebu da to uradi.

Svim srcem je želeo da zagrli Sinišu i to je učinio. Slavni as je otkrio da niko ne bi uspeo u tom momentu da ga zaustavi, imao je potrebu da svom prijatelju pokloni trenutke radosti i energije.

Kurir sport

Bonus video:

00:37

UŽASNE VESTI IZ BOLONJE: Siniši Mihailoviću se vratila leukemija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track