TAKO SE VOLI SRBIJA, LUKA CARE: Potez fudbalera REALA za poštovanje, dokaz njegovog PATRIOTIZMA! (VIDEO)
Foto: Starsport

bravo, ćale

TAKO SE VOLI SRBIJA, LUKA CARE: Potez fudbalera REALA za poštovanje, dokaz njegovog PATRIOTIZMA! (VIDEO)

Fudbal -

Napadač ostao uz reprezentaciju, iako se njegova supruga Sofija porodila u nedelju uveče

Luka Jović po treći put je postao otac. Njegova supruga Sofija rodila je sina Teodora u nedelju veče, ali je Luka odlučio da ostane uz reprezentaciju i odigra prijateljski meč protiv Danske večeras od 18.00 časova.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Neverovatan potez napadača Reala iz Madrida, za svako poštovanje. Odraz njegovog vaspitanja, patriotizma i iskrenog rodoljublja. Luka Jović dobio je dozvolu selektora Dragana Stojkovića Piksija i rukovodstva reprezentacije da se već u nedelju veče pridruži supruzi i sinu.

Međutim, Luka je svima jasno stavio do znanja da mu je mesto u reprezentaciji i da će se supruzi i sinu pridružiti čim okončna obaveze prema svojoj državi.

Saigrači su rođenje sina Luke Jovića umeli da proslave na popodnevnom treningu u ponedeljak, a kao šlag na tortu došao je i rođendan reprezentativca Matije Nastasića.

Luka Jović iz veze sa Anđelom Manitašević ima trogodišnjeg sina Davida, dok iz braka sa Sofijom Milošević pored novorođenog Teodora ima i jednogodišnjeg sina Alekseja.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

SOFIJA MILOŠEVIĆ I LUKA JOVIĆ VAŽE ZA NAJLEPŠI SRPSKI PAR: Pokazali kako vežbaju, posle fudbaler NOSIO manekenku na LEĐIMA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track