TRUBAČI DOČEKALI CRNO-BELE U GUČI! Partizan uveličao jubilej Dragačeva, pobeda od 11:0 u prijateljskom meču!
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

slavljenička atmosfera

TRUBAČI DOČEKALI CRNO-BELE U GUČI! Partizan uveličao jubilej Dragačeva, pobeda od 11:0 u prijateljskom meču!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana odigrali su prijateljsku utakmicu protiv Dragačeva u Guči na proslavi 90 godina postojanja tog kluba, a meč je završen pobedom crno-belih sa 11:0 (5:0). Strelci su bili: Baždar (4 gola), Krstić (3), Bojat, Stejaponović, Knežević, Trifunović.

Partizan
foto: Partizan/Miroslav Todorović

Aleksandar Stanojević je na teren izveo igrače koji su u dosadašnjem delu sezone dobijali manju minutažu i mlade fudbalere Partizana. Pre meča je ispred beogradskog kluba Ivica Kralj poklonio domaćinima crno-beli dres sa brojem 90, upravo onoliko koliko puni klub sa juga Srbije ove godine. Zanimljivo da je Partizan poslednji put bio gost Dragačevu pre tačno pola veka.

Što se Dragačeva tiče, radi se o klubu koji je osnovan davne 1932. godine, trenutno se takmiči u Moravičkoj okružnoj ligi - Jug i imaće tu čast da mu jubilej - devet decenija postojanja - uveliča jedan od dva najveća kluba u Srbiji, koji se trenutno bori za naslov prvaka države.

FK Partizan je dao svoj doprinos proslavi 90. rođendana FK Dragačevo, 30. marta 2022. godine. Igrači sa manjom minutažom, kao i izdanci omladinske škole crno-belih, odigrali su prijateljsku utakmicu pod vođstvom Aleksandra Stanojevića.

Fudbaleri, sa stručnim štabom, kao i prisutni članovi UO FK Partizan, imali su samo reči hvale za domaćine!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track