DROGBIN SIN NESTAO BEZ TRAGA Naslednik legende šokirao sve: Otišao je i NE ZNAMO DA LI ĆE DA SE VRATI! Nije se javio dva meseca
Foto: EPA/Yoan Valat

konfuzija

DROGBIN SIN NESTAO BEZ TRAGA Naslednik legende šokirao sve: Otišao je i NE ZNAMO DA LI ĆE DA SE VRATI! Nije se javio dva meseca

Fudbal -

Isak Drogba, sin čuvenog fudbalera Didijea Drogbe, nije se javljao klubu otkako je pre dva meseca napustio državu.

Dvadesetjednogodišnji Isak se još uvek vodi kao član portugalske Akademike iz Koibre, međutim iz kluba tvrde da mladog napadača dugo nisu videli, niti se sa njim čuli, preneo je portugalski portal "zerozero.pt".

O neobičnom slučaju još uvek se nije oglasio legendarni Didije, ali jeste trener mladog tima Akademike, Migel Karvaljo.

"Bio je sa mnom kratak period. U jednom trenutku, mislim da je bio januar, došao je do mene i rekao mi da ima ispite u školi u Francuskoj. Dozvolili smo mu da ode i dogovorili datum povratka, ali nije se pojavio. Nismo ništa čuli o njemu do ovog trenutka, i ne znamo da li će da se vrati" rekao je Karvaljo i dodao:

"Isak ima puno kvaliteta. Falilo mu je da se više posveti treningu, onda se povredio i pauzirao nekoliko nedelja. Zbog toga nije igrao u prvenstvu".

Isak je igrao u mlađim kategorijama Čelsija, nakon toga i za omladince Gengana, a seniorski fudbal je zaigrao u italijanskom niželigašu Kartezeu.

Prema podacima sa specijalizovanog sajta "Transfermarkt", za Akademiku je potpisao na leto 2021. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track