OVOLIKU "ONU STVAR" MORAMO DA IMAMO Urnebesna izjava Piksija pred žreb! Rukama je pokazao šta traži od fudbalera (VIDEO)
Foto: Printscreen/FSS

VRHUNSKI!

OVOLIKU "ONU STVAR" MORAMO DA IMAMO Urnebesna izjava Piksija pred žreb! Rukama je pokazao šta traži od fudbalera (VIDEO)

Fudbal -

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, imao je zanimljive momente tokom intervjua pred žreb za Svetsko prvenstvo.

Fudbalski savez Srbije je objavio intervju u trajanju od 20 minuta na kojem je selektor Stojković pričao o ciljevima "orlova" na Mundijalu, a između ostalog bilo je reči i o cilju našeg nacionalnog tima u Kataru.

"Ko god da bude u grupi, cilj će ostati da se kvalifikujemo za nokaut fazu, a biće jakih ekipa. Ne dolazimo ovde da se kupamo, da se slikamo, da nam bude lepo i da idemo kući. Odigramo tri utakmice i to je to. Ne! Kad smo već tu, hajde da damo sve od sebe, tu nema priče. Kvalifikacije su jedno, sam Mundijal te tera da daš i što misliš da ne možeš i da nemaš da daš na terenu", poručio je Stojković.

Potom je selektor u svom stilu istakao da će fudbaleri koje povede u Katar morati da budu hrabri.

"Rezultat će doći ili ne, to ne znam. Kada bih znao, bavio bih se kladionicom i bio bih čovek. Rezultat će doći onoliko koliko budeš dobar i koliko ga budeš zaslužio. Igračima nikada nisam rekao 'ova utakmica mora da se dobije'. Ali, da damo sve od sebe, da smo hrabri, da imamo onu stvar, ovoliku, to moramo" rekao je Stojković pokazavši rukama koliku "stvar" reprezentativci Srbije moraju da imaju.

Kako je izgledala situacija u kojoj je Piksi na svoj način pojasnio očekivanja od fudbalera možete da pogledate na sledećem videu i to na vremenu od 18:47:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track