SJAJNI BEK LIVERPULA SE OPORAVIO: Aleksander-Arnold bi mogao da se vrati na teren protiv Votforda
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

SJAJNI BEK LIVERPULA SE OPORAVIO: Aleksander-Arnold bi mogao da se vrati na teren protiv Votforda

Fudbal -

Fudbaler Liverpula Trent Aleksander-Arnold oporavio se od povrede tetive i mogao bi da zaigra u sutrašnjem meču protiv Votforda, izjavio je trener tima s Enfilda Jirgen Klop.

"Biće tesno za sutra, ali je moguće. Fizički bi trebalo da bude dobro, sada moram da donesem odluku o ritmu i takvim stvarima", rekao je Klop.

Prvobitno je bilo predviđeno da će Aleksander-Arnold odsustvovati sa terena najmanje dve nedelje, što je dovelo u pitanje njegov nastup na derbiju protiv Mančester sitija 10. aprila.

Liverpul za trenutnim liderom Premijer lige zaostaje jedan bod.

Pre tog derbija, ekipu Jigrena Klopa sutra očekuje duel s Votfordom, a u utorak i prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona protiv Benfike.

Tokom reprezentativne pauze dve zvezde Liverpula, Sadio Mane i Mohamed Salah sastali su se drugi put ove godine.

Posle finala Afričkog kupa nacija, sada su se borili za plasman na Svetsko prvenstvo i ponovo je kao pobednik posle boljeg izvođenja penala izašao Mane sa Senegalom.

"Zaista sam srećan zbog Manea, ali sam i tužan zbog Salaha. Mislim da situacija sa penalima i laserima nije bila baš kul. Saosećam se sa Moom, ali sam srećan zbog Sadija. To je fudbal", rekao je Klop.

"Drugačije je kada dva druga u tako jednoj velikoj utakmici igraju jedan protiv drugog, ali obojica su vrhunski profesionalci. Vrlo su emotivni, ali sam siguran da će se obojica nositi sa tim na pravi način", dodoa je nemački trener.

Utakmica 31. kola Premijer lige izmedju Liverpula i Votforda igra se sutra od 13.30 na Enfildu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track