BJEKOVIĆ POSLE ŽREBA: Veliki sam optimista, jedva čekam revanš Švajcarskoj!
Foto: Pritnscreen

žreb za sp

BJEKOVIĆ POSLE ŽREBA: Veliki sam optimista, jedva čekam revanš Švajcarskoj!

Fudbal -

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković, nalazi se na čelu naše delegacije na žrebu za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će se krajem ove godine održati u Kataru. Nakon što su određeni sastavi grupa, Bjeković je izneo prve utiske i prognoze.

- Dobili smo atraktivnu grupu, sličnu kao u Rusiji. Verujem da ćemo da nastavimo takmičenje i posle grupne faze. Dobro je što meč sa Brazilom igramo na stadionu gde će se igrati finale. To je privilegija. Jedva čekam meč sa Švajcarskom i revanš. Verujem u naš sastav, selektora, nisam bio optrerećen žrebom. Veliki sam optimista - izjavio je Nenad Bjeković.

Stevan Stojanović, Dika Stojanović
foto: FSS

Očekivanja je izneo i sportski direktor Stevan Stojanović.

- Zadovoljni smo. Nešto slično je bilo u Rusiji gde smo za rivale imali Brazil i Švajcarsku, samo sada umesto Kostarike imamo Kamerun. Oni su igrali polufinale Afričkog kupa, imaju kvalitet. Videćemo, sve je moguće, mislim da imamo dobre šanse da prođemo grupu. Dobro je što prvi meč igramo sa Brazilom i to na stadionu gde će se igrati finale Prvenstva sveta. Šansu tražimo u duelima sa Švajcarskom i Kamerunom, ali želimo mnogo i protiv Brazila. Moram da pohvalim organizaciju, sve je zaista fantastično. Očekuje nas veoma lepo prvenstvo sveta - rekao je Stevan Stojanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track