REAL ŽELI ZVEZDINOG IGRAČA, A ZVEZDA REKORDNU ZARADU! Madriđani već na leto napadaju SENZACIONALNI TRANSFER tinejdžera sa Marakane
Foto: Starsport

prate ga

REAL ŽELI ZVEZDINOG IGRAČA, A ZVEZDA REKORDNU ZARADU! Madriđani već na leto napadaju SENZACIONALNI TRANSFER tinejdžera sa Marakane

Fudbal -

Iz Španije je stigla bombastična informacija da Real Madrid ozbiljno prati fudbalera Crvene zvezde, Stefana Lekovića.

Osamnaestogodišnji štoper je velika uzdanica crveno-belih, međutim moguće je da će postati jedan od igrača koji se nije ni afirmisao u dresu prvaka Srbije pre nego što je ostvario transfer u neki od evropskih klubova.

Prema pisanju madridskog portala, "OK diario", Real već mesecima prati Lekovića koji će sezonu završiti kao pozajmljeni fudbaler Grafičara, a osim o njegovim kvalitetima, pisali su Španci i da bi u Madridu voleli da vide Lekovića već od leta.

Plan Reala je da mladi defanzivac pojača omladinski tim kraljevskog kluba gde bi radio pod palicom legende kluba i španskog fudbala, Raula Gonzalesa.

Ipak, neće biti lako Realu da obezbedi Stefanov potpis, jer je to nedavno učinila Crvena zvezda.

Leković je nedavno potpisao ugovor koji bi na stadionu Rajko Mitić mogao da ga drži do 2026. godine, a u klubu se nadaju da bi transfer štopera mogao da bude rekordan.

Stefan Leković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prema navodima "Mozzartsporta", na Marakani veruju da bi obeštećenje za Lkovića moglo da iznosi čak 15.000.000 evra.

Leković je rođen 2004. godine, bio je kapiten svoje generacije, a poseban napredak je napravio igrajući za omladince. Ove sezone je igrao i na četiri utakmice omladinske Lige šampiona na kojima se jednom i upisao u strelce.

Nakon zimskih priprema sa prvim timom u Antaliji, prebačen je na pozajmicu u Grafičar, a sve je to Real zainteresovano ispratio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track