TADIĆ POGOĐEN ČAŠOM PIVA PRAVO U GLAVU! Navijači Groningena iskalili bes na nekadašnjem ljubimcu: Evo šta je Dušan rekao o tome!
Foto: Profimedia

vruć doček

TADIĆ POGOĐEN ČAŠOM PIVA PRAVO U GLAVU! Navijači Groningena iskalili bes na nekadašnjem ljubimcu: Evo šta je Dušan rekao o tome!

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić, vodio je svoju ekipu do nove pobede u holanskom šampionatu, na vrućem gostovanju protiv svog bivšeg kluba Groningena, za koji je igrao u periodu 2010- 2012..

Ajaks je naposletklu slavio u Groningenu, koji je poveo u 20. minutu golom Larsena, da bi potom srpski as stupio na scenu. Prvo je u završnici prvog poluvremena bio asistent za izjednačenje, a ubrzo je iz penala preokrenuo rezultat, tako da se na odmor otišlo sa vođstvom gostiju iz Amsterdama.

Pristalice domaće ekipe stalno su zviždale kada je Tadić imao loptu, a bilo je tu i uvreda. Domaći navijači su bili veoma besni, a na meti sa našao srpski reprezentativac. Pogođen je čak i čašom piva pravo u glavu!

Dušan Tadić je posle meča govorio za ESPN o ovoj utakmici,

- Uvek ću govoriti da je Ajaks moj klub iz snova. Ali, Groningen i Tvente, moji nekadašnji klubovi, takođe će zauvek biti u mom srcu. Nikada ne slavim golove koje dam Groningenu, nisam to radio ni kada sam igrao za Tvente, a ni sada za Ajaks. Ali, nisam zaslužio ovakav tretman. Bar mislim da nisam zaslužio. Gronigen je zaradio na meni, usrećio sam ljljude, bili su ponosni što sam igrao tamo i što smo tada ostvarili najbolje rezultate u klupskoj istoriji. Tako da... veoma sam razočaran. Ovo je veoma ružno s njihove strane. Ali, u redu, svako ima pravo na sopstvene izbore - rekao je Dušan Tadić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track