POGODILE SU GRUPU SRBIJE NA MUNDIJALU, A ONDA POKAZALE HUMANOST: Kija i Jelena donirale dobitak od 500 evra za lečenje Nataše!
Foto: Kurir

svaka čast

POGODILE SU GRUPU SRBIJE NA MUNDIJALU, A ONDA POKAZALE HUMANOST: Kija i Jelena donirale dobitak od 500 evra za lečenje Nataše!

Fudbal -

Kija Kockar i Jelena Gerbec učinile su pravo čudo na žrebu u Kuriru o kome se i dalje priča

Šanse da predvidite tačnu grupu Srbiji na Mundijalu iznosile su 0,052 odsto! To bi bilo dovoljno dvema damama da na žrebu koji je organizovao Kurir dva dana pre onog pravog u Dohi izvuku - Brazil, Švajcarsku, Srbiju i Katar!

Ako ste se pitali kolike su šanse da predvidite grupu na Mundijalu odgovor je - mizerne. Ogroman broj kombinacija dovodi nas do brojke koje je baš baš mala.

Žreb koji smo organizovali u Kuriru dva dana pre onog zvaničnog trebalo je da posluži da se dobro zabavimo, a ako se i pogodi možda jedan rival Srbiji, to bi bila premija. Uboli smo, ne premiju, nego džekpot!

05:14

Kija Kockar predvidela grupu kao na zvaničnom žrebu za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu!

I to smo i naplatili. Kvota na klađenje na pomenutu grupu bila je čak 292,5 (ta ponuđena kvota ne odražava šanse kroz procente). Na uplaćenih 200 dinara, dobili smo 58.500 dinara i to je novac koji je prosleđen u humanitarne svrhe za lečenje Nataše Terzin.

Jelena Gerbec i Kija Kockar bile su presrećne ruke i zasluge za ovo čudo idu na njihov račun.

- Znam i ishode mečeva Srbije na Mundijalu, ali reći ću vam samo jedan, pobedićemo Brazil! Preostala dva ne bih da otkrivam, nisu baš za priču - uz osmeh je rekla Kija u "Plusu Srbije".

Kija Kockar
foto: Kurir televizija

Ono što je najluđe od svega - poznate pevačice pogodile su i u nekoliko drugih grupa pa određen broj timova koji će biti zajedno! Pamtiće se 29. mart više nego 1. april. Žreb pre žreba. Kurir pre Mundijala. Kija i Jelena pre FIFA.

Kristina Kija Kockar, Jelena Gerbec
foto: Nemanja Nikolić

Dobitak od 500 evra za Natašu Terzin!

Dobitak u iznosu od okruglo 500 evra otišao je na račun Nataše Terzin, koja boluje od celebralne paralize. Nataši je neophodan novac za kontinuiranu neurorehabilitacija robotikom u Zagrebu.

- Prvo, hvala Jeleni što se složila da novac uplatimo Nataši! Presrećna sam što možemo da pomognemo. Puno mi je srce - rekla nam je Kija.

Pomozite i vi Nataši. Pošaljimo SMS sa tekstom 25 na 3030. Pomoć u vidu jedne poruke iznosi 200 dinara.

05:14

Kija Kockar predvidela grupu kao na zvaničnom žrebu za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track