KOJE LUDILO! FUDBALERI ČELSIJA KUPUJU GORIVO ZA KLUPSKI AUTOBUS! Svi klupski računi zamrznuti, BRUTALNE sankcije klubu iz Londona
Foto: Profimedia

da li je ovo normalno

KOJE LUDILO! FUDBALERI ČELSIJA KUPUJU GORIVO ZA KLUPSKI AUTOBUS! Svi klupski računi zamrznuti, BRUTALNE sankcije klubu iz Londona

Fudbal -

Neverovatne vesti stižu iz Engleske

Čelsi je u totalnoj blokadi, a stvari su otišle toliko daleko da igrači moraju da sopstvenim novcem plaćaju gorivo za klupski autobus, piše Marka.

Sankcije prema Romanu Abramoviču potpuno su se prelile i na klub iz Londona. Komercijalni, kadrovski, računovodstveni, marketinški... Sve su to delovi kluba koji su prestali sa radom! Ostalo je u funkciji samo sve vezano za prvi tim.

Čelsi
foto: Profimedia

Direktori kluba nemaju mogućnost donešenja bilo kakvih odluka! Plate se isplaćuju, ali osim toga nije moguće plaćanje nikakvih dodatnih troškova.

I dalje je nemoguća kupovina ulaznica za mečeve koje Čelsi igra na domaćem terenu u Premijer ligi i tamošnjim kup takmičenjima.

Sve ove zabrane ostaju na snazi do kraja maja.

Ako ništa, sigurni smo da fudbalerima nije problem da izdvoje 100 funti za gorivo. Verujemo da nema potrebe da se skuplja novac, već da se nađe neko ko se "otvori" za celu sumu.

Jedino što nam nije jasno: A, kako sve ovo pogađa Romana Abramoviča?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track