SMIRIO JE VEČITE KAO OD ŠALE, POSLE TOGA EVROPA JE MAČJI KAŠALJ: Još jedan dokaz da je najbolji! Srđan Jovanović sudi Barseloni
Foto: Starsport

zasluženo

SMIRIO JE VEČITE KAO OD ŠALE, POSLE TOGA EVROPA JE MAČJI KAŠALJ: Još jedan dokaz da je najbolji! Srđan Jovanović sudi Barseloni

Fudbal -

Najbolji srpski sudija, Srđan Jovanović, još jednom je dobio potvrdu da spada među najbolje sudije u Evropi.

Odavno je jasno da je bez dileme najbolji u Srbiji, nedavno je delio pravdu na večitom derbiju odigranom krajem februara, a nakon pet utakmica Lige šampiona ove sezone, zajedno sa svojim timom, sudiće na trećoj u Ligi Evrope.

Na pomenutom susretu Crvene zvezde i Partizana koji je na stadionu Rajko Mitić završen pobedom domaćina rezultatom 2:0, Jovanović je imao puno posla, a sve je odradio na visokom nivou.

Tokom utakmice je uspeo da smiri nervozne fudbalere dve ekipe i spreči ozbiljnije sukobe na terenu, a ukupno je pokazao sedam žutih i jedan crveni karton.

Srđan Jovanović
foto: Profimedia

Delunje da će posle takve utakmice imati lak zadatak u Evropi.

Jovanović će imati standardne pomagače, Uroša Stojkovića i Milana Mihajlovića, a zajedno će deliti pravdu na derbiju četvrtfinala Lige Evrope između Frankfurta i Barselone na "Dojče Bank parku" u Frankfurtu.

Četvrti sudija na prvom četvrtfinalbnom meču biće Hrvat, Fran Jović, dok će u VAR sobi sedeti Holanđani Van Bokel i Higler.

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track