CIGANI, BRE! CIGANŠTURE JEDNE! Neviđeni skandal u Humskoj! Besni Stanojević SRAMOTNO VREĐAO SUDIJE usred utakmice (VIDEO)
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

izgubio kontrolu

CIGANI, BRE! CIGANŠTURE JEDNE! Neviđeni skandal u Humskoj! Besni Stanojević SRAMOTNO VREĐAO SUDIJE usred utakmice (VIDEO)

Fudbal -

Kako se bliži završnica sezone sve je primetnija nervoza u srpskom fudbalu, a treneri Partizana i Crvene zvezde imali su žute minute tokom utakmica četvrtfinala Kupa Srbije.

Dejan Stanković je tokom prvog poluvremena utakmice crveno-belih protiv TSC-a ušao na teren kako bi razdvojio Aleksandra Kataija i Nemanju Petrovića, ali je potom i on izgubio strpljenje, pa su sa zvezdine klupe morali da ga smiruju kada je krenuo da se žustro svađa sa četvrtim sudijom.

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Još je napetije bilo pre meča na stadionu Rajko Mitić, pošto je Aleksandar Stanojević potpuno izgubio kontrolu nad emocijama nakon što sudija Minaković nije dosudio jedanaesterac za Partizan u 23. minutu utakmice protiv Loznice.

Rikardo je oboren pred golom gostiju pri rezultatu 0:0, a šef stručnog štaba crno-belih pobesneo je zbog takve odluke.

- Ej bre, šta je bre ovo, bre?! Jel ovo normalno je*ote?! Jeste li vi normalni?! Gde je penal?! Ovo je crveni karton. Šta nam rade ovo?! - vikao je Stanojević dok su saradnici pokušali da ga smire.

Ali ono što nije u prvi mah privuklo puno pažnje jeste momenat kada se Stanojević u izuzetno uvredljivom tonu obratio, čini se sudijama.

- Cigani, bre! Ciganšture jedne! - poručio je Stanojević aludirajući na nadimak koji imaju navijači Crvene zvezde.

Taj detalj možete da pogledate na sledećem snimku, na vremenu 1:35:

Prilično je jasno da Stanojevića čeka nova kazna nakon što je nedavno kažnjen zbog javnog komentarisanja suđijskih odluka.

Isto tako, sigurno je da će na predstojećem večitom derbiju koji će se u okviru prvog kola plej-ofa Super lige Srbije igrati 16. aprila. Još uvek nije sigurno da li će se utakmica igrati na Marakani ili u Humskoj, pošto Crvena zvezda i Partizan imaju identičan broj bodova.

Do plej-ofa je ostalo da se odigra još jedno kolo, a crveno-beli imaju prednost zbog boljeg međusobnog učinka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track