REAL NEMA RAZUMEVANJA ZA LUKIN KARAKTER: Bivši Jovićev saigrač otkrio zašto srpski napadač ne dobija šansu u Madridu
Foto: EPA/Manuel Lorenzo

Razočaran

REAL NEMA RAZUMEVANJA ZA LUKIN KARAKTER: Bivši Jovićev saigrač otkrio zašto srpski napadač ne dobija šansu u Madridu

Fudbal -

Treća sezona u Realu nije za Luku Jovića ništa bolja od prethodne dve.

Uglavnom sedi na klupi ili je čak van tima, dok minute dobija na kašičicu.

Neosporno je da Karim Benzema ima prednost, tako je bilo i kod Zinedina Zidana tako je i sada kod Karla Anćelotija. Međutim, Jović nije igrao ni kada je Benzema bio van tima zbog povrede.

O Lukinom statusu u "Kraljevskom klubu" govorio je i David Abraham, argentinski defanzivac koji je bio njegov saigrač u Ajntrahtu. Abraham je za španske medije otkrio deo razloga zašto Jović nije u prvom planu.

On je za "Marku" rekao da je Jović veoma povučen, a da u Realu nemaju puno razumevanja za takve.

- U Ajntrahtu smo u napadu igrali sa trojicom, a taj trio je predvodio upravo Jović. Ti momci su razvaljivali svaku odbranu koja bi stala pred njih. Pričao sam sa Jovićem, došao da ga gledam protiv Barselone nedavno, ali nije dobio šansu. Stvari se ne odvijaju kako je priželjkivao, a kada su one takve, onda život postaje teži, naročito ako ste u sredini čiji jezik ne poznajete najbolje. Teško je utvrditi zašto Jović nije uspeo u Real Madridu. On je veoma povučen čovek, a u Nemačkoj smo (kao ekipa) veoma pričali međusobno. Trudili smo se da niko ne ostane zapostavljen, sam. U Frankfurtu imate vremena da nekog sačekate da dostigne formu, ali u Realu je drugačije, tu se od vas očekuje da čim stignete, odmah zablistate - istakao je David Abraham.

Kurir sport

Bonus video:

06:14

KAKVE REČI O PIKSIJU! Nađ i Iliev RASPAMEĆENI potezima Stojkovića: UJEDINIO JE FUDBAL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track