BOSANSKOM TRENERU PRETI OTKAZ, IAKO JE IZBORIO PLASMAN U KATAR! Navijači traže da ode i da se glavne zvezde vrate u nacionalni tim
Foto: Fonet

POD PRITISKOM

BOSANSKOM TRENERU PRETI OTKAZ, IAKO JE IZBORIO PLASMAN U KATAR! Navijači traže da ode i da se glavne zvezde vrate u nacionalni tim

Fudbal -

Bosanski trener Vahid Halilhodžić (69), odveo je fudbalsku reprezentaciju Maroka na Svetsko prvenstvo, ali njegov posao na klupi ove selekcije nikako nije stabilan. Predsednik FS Maroka Fuzi Lekja govorio je o Halilhodžićevom statusu i poručio je da niko nije nezamjenjiv.

Vahid Halilhodžić je Maroko uspeo da odvede na Svetsko prvenstvo u Katar nakon pobede u dvomeču protiv DR Kongo. Ipak, još uvek nije poznato hoće li poznati trener sa prostora bivše Jugoslavije tamo i otići!

Halilhodžiću marokanska javnost zamera činjenicu da je iz reprezentacije oterao velike zvijezde, prije svega Zijeha, Hamdalaha i Mazrauija. Navijači traže njihov povratak i odlazak Vahida s klupe.

Predsjednik Fudbalskog saveza Maroka Lekja pričao je o dešavanjima unutar nacionalnog tima u proteklom periodu. Istakao je da Halilhodžić ima podršku, ali i da će učiniti sve kako bi najbolji marokanski fudbaleri nastupili u Kataru.

- Vahid Halilhodžić ima podršku Saveza. Ipak, ni on, kao ni ja ili bilo ko drugi nismo nedodirljivi i nezamjenjivi", rekao je Lekja i poručio da će sve učiniti da se najveće zvezde marokanskog fudbala vrate u nacionalni tim!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track