00:33

Saša Ilić dobio otkaz u Čukaričkom: Na konferenciji za medije izjavio da je Partizan zaslužio pobedu, da li je ovo razlog prekida saradnje!?

javio se

SLOBODA GOVORA NEMA CENU: Prvo oglašavanje Saše Ilića NAKON OTKAZA U ČUKARIČKOM! Jasne poruke samo nekoliko sati nakon smene!

Fudbal -

Doskorašnji trener Čukaričkog, Saša Ilić, podelio je putem društvene mreže Instagram poruke podrške koje je dobio nakon raskida saradnje sa ekipom sa Banovog Brda.

Ilić je jutro nakon utakmice protiv Partizana pozvan na razgovor na kojem je doneta odluka o raskidu saradnje.

Sve je izazvala izjava legendarnog srpskog fudbalera koja se tiče sudijske odluke koja je na Banovom Brdu išla na štetu Partizana.

Posle osam meseci u Čukaričkom Ilić je ostao bez angažmana, a na Instagramu je podelio neke od poruka koje je dobio.

Nekadašnji fudbaler Partizana, Petar Grbić, napisao je "sloboda je reći istinu", što je Ilić podelio kao svoju "priču",

Saša Ilić
foto: Prinstcreen

A isto je mladi stručnjak učinio i sa porukom Andrije Delibašića: "Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem".

Saša Ilić
foto: Prinstcreen

Još jedan nekadašnji fudbaler Partizana je reagovao na otkaz za Ilića. U pitanju je Vladimir Volkov koji je podelio Ilićevu fotografiju, a grb Čukaričkog na jakni koju nosi zamenio je grbom Partizana.

Saša Ilić
foto: Printscreen

Zanimljivo je da je Ilić podelio i poruku od aktuelnog člana Partizana, Milana Lukača, koji je treći golman "parnog valjka". Njegova poruka glasi: Sloboda govora nema cenu.

Saša Ilić
foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track