OGORČENI NAVIJAČI BAJERNA VREĐALI PORODICU SALIHAMIDŽIĆA: Direktor kluba označen kao glavni krivac za debakl u Ligi šampiona
Foto: Printskrin

Popularni Braco na udaru

OGORČENI NAVIJAČI BAJERNA VREĐALI PORODICU SALIHAMIDŽIĆA: Direktor kluba označen kao glavni krivac za debakl u Ligi šampiona

Fudbal -

Minhenski Bajern je sinoć šokantno ispao u četvrtfinalu Lige šampiona od Viljareala i tako razočarao armiju navijača koji su očekivali borbu za novu titulu.

Dan kasnije besni navijači Bavaraca su kao jednog od glavnih krivaca za to označili Hasana Salihamidžića. Navijači smatraju da je Salihamidžić odradio loš posao kao sportski direktor, od angažovanja trenera Džulijana Nagelsmana do transfera igrača.

Ogorčeni navijači Bajerna su otišli toliko daleko da su slali poruke Hasanovoj porodici. Glavni udar je išao ka sinu Niku u kojima su vređali popularnog Bracu.

Tako je 19-godišnji Nik dobio mnoštvo užasnih poruka u kojima navijači psuju Hasana, ali i njega i njegove dve sestre Selinu i Laru Džun.

"Ludo je kako vi 'navijači' menjate mišljenje. Ludo je kako nikada ne pohvalite mog oca za dobre stvari, ali svaki put kada se nešto loše desi svalite sve na njega i terorišete našu porodicu porukama. Svaka vam čast, stanite jednom uz svoj klub kada je 'loše'... neverovatno", poručio im je razočarani Nik.

Hasan Salihamidžić
foto: Printskrin

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track