HRVAT GAĐAO FUDBALERE SITIJA FLAŠICOM, CRNOGORAC VUKAO ZA KOSU: U tunelu bilo pljuvanja, morala da reaguje POLICIJA! VIDEO
Foto: Profimedia

LUDILO u madridu

HRVAT GAĐAO FUDBALERE SITIJA FLAŠICOM, CRNOGORAC VUKAO ZA KOSU: U tunelu bilo pljuvanja, morala da reaguje POLICIJA! VIDEO

Fudbal -

Totalna ludnica u finišu meča Atletiko Madrida i Mančester sitija, kada je nastao opšti haos i tuča.

Sudija Dominik Sibert iz Nemačke je imao je pune ruke posla, žuti karton je dobio i Crnogorac Savić, kao i Ake, isključen je bio Felipe, ali ni to nije smirilo strasti na terenu, pa se sve prenelo i u tunel.

Tamo je Šime Vrsaljko odlučio da flašicom gađa fudbalere Mančester sitija, posle čega je izbila nova tuča, pa je situaciju u svoje ruke morala da preuzme i policija, koja je razdvajala sukobljene strane. Bilo je i pljuvanja i brojnih drugih groznih stvari.

Naime, fudbaler domaćih Felipe je isključen pred kraj regularnog dela zbog “faula” nad Fodenom (drugi žuti karton). Ipak, izabranici Čoloa Simeonea, kao ni sam Felipe nisu se složili sa odlukom arbitra, pa je nekoliko minuta trajao pravi haos na terenu.

Felipe je ubeđivao sudiju da nije zaslužio crveni karton, dok je Stefan Savić rešio da se razračuna sa igračima Sitija, pa je dobio žuti karton. Žute kartone su dobili i treneri oba tima, Dijego simeone i Pep Gvardiola.

Situacija se nekako smirila, a nadoknada četvrtog sudije je glasila neverovatnih devet minuta, a na kraju se igralo čak 13! Iako sa igračem manje, Atletiko je u nekoliko navrata mogao do zlata vrednog gola, ali na kraju nisu uspeli da savladaju odličnog golmana Sitija Edersona!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track