HRVATI OTKRIVAJU NOVE DETALJE OKO SMRTI RUKOMETAŠA: Noćni klub nije imao dozvolu za rad, vlasnik navodno poznati makedonski pevač!
Foto: GRK Ohrid

nove misterije

HRVATI OTKRIVAJU NOVE DETALJE OKO SMRTI RUKOMETAŠA: Noćni klub nije imao dozvolu za rad, vlasnik navodno poznati makedonski pevač!

Ostali sportovi -

Hrvati otkrili nove detalje o smrti rukometaša: Vlasnik kluba poznati pevač, a ispred policijske kamere

Smrt mladog hrvatskog rukometaša Denisa Tota, i dalje je jedna od vodećih medijskim tema u regionu. On je život izgubio nakon tuče ispred jedne diskoteke u Skoplju.

U međuvremenu je uhapšen osumnjičeni za ubistvo, reč je o osobi A. G, koja se predala policiji u Skoplju, nakon detaljne istrage koju su sproveli tamošnji organi.

Međutim, hrvatski portal "24sata.hr" navodi da su mnoge informacije i okolnosti oko čitavog slučaja i dalje nepoznate, bez jasnih razloga zašto je to i dalje tako.

Ovaj izvor navodi kako klub nije imao dozvolu za rad, a ipak je radio i da je vlasnik poznati makedonski pevač, mada u ovom momentu nije poznato o kojoj je osobi zapravo radi.

Uz to se dodaje i da je policija imala svoje nadzorne kamere ispred kluba, ali da je i pored toga izostala pravovremena reakcija, kojom bi, možda, bio izbegnut tragičan scenario.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track