ZVEZDINO DETE SADA VREDI 20.000.000 EVRA: Za njega se danas otimaju Milan, Napoli, Lacio i Inter, u klubu zadovoljno trljaju ruke
Foto: Starsport

zlatna koka

ZVEZDINO DETE SADA VREDI 20.000.000 EVRA: Za njega se danas otimaju Milan, Napoli, Lacio i Inter, u klubu zadovoljno trljaju ruke

Fudbal -

Ivana Ilića prate četiri kluba iz Serij A

Ivan Ilić, mladi srpski fudbaler, jedan je od najtraženijih igrača u svom uzrastu u Seriji A. Čini se da je pravi potez bio dolazak u Italiju i u Veronu.

Ivan Ilić
foto: Starsport

Ivan Ilić (21) u leto 2017. godine zajedno sa bratom Lukom prešao je iz Crvene zvezde u Mančester siti za 5.500.000 evra. Jedno vreme se kalio igrajući u Holandiji za NAC Bredu, a procvat doživljava dolaskom u Veronu u jesen 2020. godine.

Ivan Ilić
foto: Profimedia

Posle sjajne sezone, uprava Verone odlučila je da iskoristi klauzulu iz sporazuma sa Mančester sitijem i prošlog leta otkupi nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde za 8.000.000 evra. Odlične partije nisu promakle ni selektoru srpske reprezentacije Draganu Stojkoviću Piksiju koji ga je zvao na okupljanje A tima.

Mediji iz Italije pišu da je Ivan Ilić fudbaler koji je na listi najpoželjnijih pojačanja ovog leta. Napoli je prvi počeo da skautira mladog Srbina, a onda su se posle utakmice Verone i Intera koju je mladi Nišlija odigrao za desetku intenzivnije uključili i milanski velikani. Poslednji klub u nizu koji prati Srbina je Lacio. Naime, Rimljani žele da od prodaje Sergeja Milinkovića-Savića novac investiraju u zemljaka Ivana Ilića.

Procena uprave Verone je da za Ivana Ilića bez problema može da traži i dobije 20.000.000 evra. To je pristojna suma kada su u pitanju Inter i Milan, ali i Napoli.

Kurir sport

Bonus video:

00:19

Aleksandar Dragović na konferenciji Crvene zvezde posle Rendžersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track