01:25

DIRLJIVA PORUKA DELIJAMA OD SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Stanković OTKRIO šta mu je Miha poslao, pa govorio i o sudiji Jovanoviću

167. VEČITI DERBI

DIRLJIVA PORUKA DELIJAMA OD SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Stanković OTKRIO šta mu je Miha poslao, pa govorio i o sudiji Jovanoviću (VIDEO)

Fudbal -

Dejan Stanković otkrio je da mu je trener Bolonje i veliki prijatelj Siniša Mihajlović poslao poruku u kojoj se zahvalio klubu i navijačima Zvezde na podršci.

"Sa Sinišom dosta pričam, pre svega o odnosima pred važne utakmice, o ciklusu kada se igra sreda-nedelja, kako oporaviti ekipu mentalno. On je ozbiljan motivator, gledan da dosta toga uzmem od njega kao što sam uzeo od Žozea", otkrio je Stanković na konferenciji za medije pred 167. večiti derbi.

"Nemamo iste igrače, nemamo istu viziju, možeš da kpiraš, ali to je samo ruža kopija. Sa psihološkog aspekta od njega može mnogo da se nauči što je pokazao i dokazao više puta", poručio je strateg crveno-belih.

SINIŠINA PORUKA DELIJAMA

"Imam poruku koju mi je Mihajlović rekao da se na konferenciji zahvalim Zvezdi na podršci, pogotovo navijačima koji su ga rasplakali. Zahvaljuje se od srca i nada se da neće treći put da mu pošalju podršku da pobedi van terena nego na terenu", rekao je Stanković.

Siniša Mihajlović, Dejan Stanković
foto: Ana Paunković, Printscreen/Facebook

Stanković je komentarisao i odluku FSS da meč Zvezde i Partizana sudi Srđan Jovanović.

- Što se sudije Jovanovića, nadam se da će biti neprimetan, onda znači da je najbolji na terenu. Nisam ovo rekao ružno, da ne bih sutra biona naslovnicama da sam prokomentarisao nešto, pa da opet i mene stave na listu za kaznu - rekao je trener Zvezde aludirajući na to da sudija odlukama ne privuče pažnju na sebe i postane glavna zvezda na terenu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track