ZVEZDINA ZANOSNA PLAVUŠA SPREMILA TEREN ZA DERBI: Trava na Marakani je SAVRŠENA, pogledajte kako se Tatjana pobrinula za to VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

perfekcija

ZVEZDINA ZANOSNA PLAVUŠA SPREMILA TEREN ZA DERBI: Trava na Marakani je SAVRŠENA, pogledajte kako se Tatjana pobrinula za to VIDEO

Fudbal -

Priprema za 167. večiti derbi koji se igra u subotu od 18 časova, kao i za svaki prethodni, mnogo je više od spremanja taktike i odabira igrača koji će izaći na megdan jedanaestorici "neprijatelja" u crveno-belom ili crno-belom dresu.

Jedna od važnijih stvari pred najveću utakmicu u srpskom fudbalu jeste stanje terena, pogotovo ako su, kao što je to bio slučaj pred 167. derbi, najavljene padavine.

Dobra stvar je što možemo da kažemo da je na najvećim stadionima u Srbiji trava poslednjih godina u odličnom stanju.

Pred okršaj na stadionu "Rajko Mitić" teren je bio perfektan, a Crvena zvezda je, uz pomoć lepe voditeljke, Tatjane Šajković, pokazala kako vode brigu o travi oni koji su za to zaduženi u redovima aktuelnog šampiona Srbije.

- Bitno je da imamo čime da odradimo posao kvalitetno. Ove sedmice smo ukupno šest puta kosili travu. To nije standardna procedura, takav je ritam samo kada su važne i velike utakmice - rekao je Marko Zlata u razgovoru sa Tatjanom Šajković, novinarkom Zvezdine televizije.

Tatjana je potom odlučila da i sama sedne za kosilicu, pokosila je travu sa jednog dela terena i na taj način doprinela pripremi za gostovanje Partizana na popularnoj Marakani.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track