HOROR POVREDA! Hrvat SLOMIO NOGU Englezu! JEZIVA SCENA sa meča Premijer lige: Vlašić kleknuo i ZAPLAKAO! UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Foto: Profimedia

strašno

HOROR POVREDA! Hrvat SLOMIO NOGU Englezu! JEZIVA SCENA sa meča Premijer lige: Vlašić kleknuo i ZAPLAKAO! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Barnlija Ešli Vestvud (32) doživeo je u nedelju stravičnu povredu na utakmici protiv Vest Hema u glavnom gradu Ujedinjenog kraljevstva!

Naime, u duelu sa hrvatskim reprezentativcem Nikolom Vlašićem (24), Englezu je pukla noga u 22. minutu utakmice Premijer lige na Olimpijskom stadionu u Londonu. Zbog ove horor povrede, prekid je trajao skoro desetak minuta, posle čega je meč nastavljen i završen bez pobednika - 1:1.

Hrvat je od šoka kleknuo i zaplakao, a svi na stadionu su zanemeli. Horor povreda nesrećnog Vestvuda.

A sve se dogodilo kada je Vlašić slučajno pao na Engleza, koji je ostao da leži sa očiglednim prelomom. Lekari su odmah utrčali na teren i pauza je trajala oko 20 minuta, tokom kojih je povređeni fudbaler stavljen na kiseonik.

Nikola je inače mlađi brat čuvene atletičarke Blanke Vlašić, a koliko mu je teško pala povreda rivala najbolje govori i činjenica da su svi tešili Hrvata koji dugo od šoka nije mogao da dođe sebi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track