POSTAO JE MOMAK, PUSTIO JE STOMAK: Bio je ljubimac Delija i KAPITEN ZVEZDE, a malo ko bi ga danas prepoznao (FOTO)
Foto: Kurir sport

i dalje je majstor

POSTAO JE MOMAK, PUSTIO JE STOMAK: Bio je ljubimac Delija i KAPITEN ZVEZDE, a malo ko bi ga danas prepoznao (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde nedavno su osvojili su turnir u malom fudbalu koji je organizovala humanitarna organizacija Srbi za Srbe.

Okupili su se "veterani" sjajnim povodom. Na turniru je prikupljeno oko 170.000 dinara koje su namenjene za ugrožene višečlane porodice na Kosovu i Metohiji.

Među onima koji su u crveno-belom dresu pokazali umeće bili su Boško Janković, Radovan Krivokapić, Milivoje Vitakić, Dejan Ilić, Mirko Bunjevčević, a posebno je zanimljiva bila pojava Dejana Milovanovića (38).

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde poznat po izuzetno snažnom i preciznom udarcu desnom nogom, ali i golovima u večitom derbiju je završio karijeru 2014. godine, te i ne čudi što danas nije u vrhunskoj formi.

1 / 7 Foto: Kurir sport

Poput Veslija Snajdera čije su fotografije nedavno obišle Evropu, Milovanović je pustio stomak, ali to mu nije smetalo da na malom fudbalu pokaže da je ozbiljan majstor.

Sa saigračima je bez većih problema prošao grupnu fazu, a kasnije je u finalu ekipa Crvene zvezde pobedila Vukove rezultatom 2:0.

Milovanović je sa Crvenom zvezdom osvojio tri duple krune (2004, 2006, 2007. godine), a 2008. godine je odigrao dve utakmice za reprezentaciju. Oba meča bila su prijateljska, jedan protiv Rusije i drugi protiv Nemačke.

00:24

Bivši igrači Crvene zvezde majstori na malom fudbalu

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track