ZVEZDA IMALA VIŠE SREĆE OD PARTIZANA: Kuglice razdvojile večite! Ništa od derbija u polufinalu, Crno-beli dobili TEŽEG PROTIVNIKA!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

Kuglice

ZVEZDA IMALA VIŠE SREĆE OD PARTIZANA: Kuglice razdvojile večite! Ništa od derbija u polufinalu, Crno-beli dobili TEŽEG PROTIVNIKA!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda imao je više sreće na žrebu za polufinale Kupa Srbije koji je održan u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, u odnosu na večitog rivala, ekipu Partizana.

Parovi polufinala:

Partizan - Vojvodina

Crvena zvezda - Novi Pazar

Utakmice su na programu 11. maja, a žrebom je odlučeno da obe utakmice budu odigrane u Beogradu, dok je finale zakazano za 26. maj.

Pravila takmičenja kažu da se u polufinalu igra po jedna utakmica, a ukoliko posle 90 minuta ne bude razlike između dve ekipe, pobednika odlučuju penali.

Ono što je novina u ovoj sezoni, od polufinala će VAR tehnologija biti prisutna i u Kupu.

Titulu u Kupu Srbije brani Crvena zvezda koja je u prošlogodišnjem dramatičnom finalu pobedila večitog rivala nakon serije jedanaesteraca.

Uoči žreba:

U 13 časova u prostorijama FSS održan je žreb za polufinale Kupa Srbije. Četiri tima koja su došla do završnice su:

- Crvena zvezda

- Partizan

- Vojvodina

- Novi Pazar

Povlašćenih ekipa nema. Prednost domaćeg terena određuje se takođe žrebom. U polufinalu i finalu igra se po jedan meč.

Kurir sport

Bonus video:

00:33

Saša Ilić dobio otkaz u Čukaričkom: Na konferenciji za medije izjavio da je Partizan zaslužio pobedu, da li je ovo razlog prekida saradnje!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track