RONALDO SE ZAHVALIO NAVIJAČIMA LIVERPULA NA PODRŠCI! Ja i moja porodica nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja! VIDEO
Foto: AP

posle tragedije

RONALDO SE ZAHVALIO NAVIJAČIMA LIVERPULA NA PODRŠCI! Ja i moja porodica nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja! VIDEO

Fudbal -

Slavni portugalski fudbaler i napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo, izjavio je da nikada neće zaboraviti "poštovanje i saosećanje" koje su navijači Liverpula na Enfildu pokazali nakon porodične tragedije koju je doživeo, preneo je Britanski javni servis (Bi-Bi-Si)

Ronaldo i njegova partnerka Džordžina Rodriges očekivali su rođenje blizanaca, ali je porođaj preživela devojčica, dok je sin preminuo. Navijači Junajteda i Liverpula su se ujedinili i minutom aplauza pružilli podršku Ronaldu i njegovoj porodici tokom prvenstvene utakmice u utorak.

Navijači Liverpula su u sedmom minutu (broj Ronaldovog dresa) otpevali himnu kluba "You'll Never Walk Alone".

- Ja i moja porodica nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i saosećanja. Jedan svet... Jedan sport... Jedna globalna porodica... Hvala, Enfild", napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

Tokom utakmice i igrači Junajteda i Liverpula nosili su crne trake na rukama u znak poštovanja prema Ronaldu i njegovoj porodici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track