NAPADAČ ARSENALA DOBIO SAVET DA PREĐE U PARTIZAN: Aleksander Lakazet ima dilemu, vezanu za LIGU ŠAMPIONA!
Foto: Shutterstock, FK Partizan

šala mala

NAPADAČ ARSENALA DOBIO SAVET DA PREĐE U PARTIZAN: Aleksander Lakazet ima dilemu, vezanu za LIGU ŠAMPIONA!

Fudbal -

Francuski napadač želi po svaku cenu da napusti London

Aleksandar Lakazet, napadač Arsenala, odlučio je da napusti taj klub na kraju sezone, kada mu ističe ugovor. Njegova odluka nije sa oduševljenjem prihvaćena na Ostrvu, pa mu je savetovano da karijeru nastavi u Partizanu?!

Aleksandar Lakazet
foto: EPA

Naime, Aleksandar Lakazet (30) bio je frustriran činjenicom da od dolaska u Arsenal nije uspeo da igra u Ligi šampiona. A, to mu je bio glavni cilj kada je iz Liona prelazio u London. U julu 2017. stigao je u Premijer ligu, a Arsenal ga je platio 53.000.000 evra. Otkud sad veza sa Partizanom? Kako je beogradski klub ušao u celu priču?

Nekadašnji fudbaler Aston Vile Gabrijel Agbonlahor, danas stručni konsultant na engleskim TV stanicama, dao je zanimljiv savet Aleksandru Lakazetu.

- Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može "vola da ubode". Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom - izjavio je Agbonlahor, a preneo tabloid "The Sun".

Aleksandar Lakazet stvarno ima mizeran učinak u dresu Arsenala ove sezone. Dao je samo četiri gola i upisao sedam asistencija. Najverovatnije prvi put tokom pet sezona provedenih u klubu iz Londona neće imati dvocifren učinak u koloni pogodaka na kraju sezone.

Aleksandar Lakazet
foto: EPA

Francuz bi karijeru mogao da nastavi u bivšem klubu Lionu, koji je zainteresovan da ga vrati, međutim, sa njim neće igrati ni Evropu, a kamoli Ligu šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track