NEVERICA U RIMU Fudbaler Lacija poklonio pobedu u 92. minutu pa se smejao, Crnogorac mu se uneo u lice i vikao: Go*no jedno! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

Skandal na olimpiku

NEVERICA U RIMU Fudbaler Lacija poklonio pobedu u 92. minutu pa se smejao, Crnogorac mu se uneo u lice i vikao: Go*no jedno! VIDEO

Fudbal -

Nesvakidašnja situacija zabeležena je u Rimu u samoj završnici utakmice Lacija protiv Milana.

Iako su imali prednost na poluvremenu zahvaljujući asistenciji Sergeja Milinković-Savića i golu Ćira Imobilea, Lacio je izgubio u derbiju 34. kola Serije A.

Najpre je Olivije Žiru izjednačio u 50. minutu, a pogom je gol za pobedu postigao Sandro Tonali u drugom minut nadoknade.

Defanzivac Rimljana, Frančesko Aćerbi je loše reagovao pred svojim golom, lopta je nakon njegovog udarca glavom stigla do Tonalija koji je lako savladao Strakošu.

Usledila je burna reakcija fudbalera Lacija, a najvatreniji je bio reprezentativac Crne Gore, Adam Marušić.

Levi bek je potpuno pobesneo zbog saigrača, a činjenica da se Aćerbi posle čitave situacije nasmejao, definitivno nije pomogla da se Marušić smiri.

Adam se uneo saigraču u lice i viknuo: Ti si kriv, go*no jedno - prenosi hrvatski "Indeks".

Iskusni, tridesetčetvorogodišnji Aćerbi je važio za pouzdanog defanzivca, a u Laciju igra od 2018. godine. Nakon utakmice je dobio i brojne pretnje navijača, a potom se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Sad je dosta. Uvek sam davao sve za ove boje i ponosan sam što sam osvojio trofeje u ovom dresu. Bilo je problema, pogrešio sam i izvinio se. Večerašnji smeh je bio histeričan jer sam izgubio dva poena na nesrećan način, a ne zato što sam bio srećan zbog porata. Ne želim da navijači tako razmišljaju o meni - poručio je Aćerbi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track