VELIKI PEH REPREZENTATIVCA: Srbin propušta Svetsko prvenstvo zbog TEŠKE POVREDE?! Grimasa koju je napravio dovoljno govori (VIDEO)
Foto: Starsport

šteta

VELIKI PEH REPREZENTATIVCA: Srbin propušta Svetsko prvenstvo zbog TEŠKE POVREDE?! Grimasa koju je napravio dovoljno govori (VIDEO)

Fudbal -

Defanzivac Orlova doživeo je veliki peh

Štoper reprezentacije Srbije, Uroš Spajić, pokigao je ligamente kolena i čeka ga duga pauza.

Spajić koji je trenutno član Kašimpase, propustiće ostatak sezone, a velike su šanse da neće biti na raspolaganju Draganu Stojkoviću Piksiju za Svetsko prvenstvo u Kataru čiji je početak zakazan za 21. novembar.

Spajić se povredio na utakmici protiv Bešiktaša, dok je pokušavao da protivniku oduzme loptu. Po izrazu lica je odmah bilo jasno da situacija nije dobra i nažalost se ispostavilo da je to tačno.

Na utakmici koju je završio u 79. minutu, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je upisao asistenciju, a susret je završen pobedom Kašimpase rezultatom 3:0.

Štoper je dosad odigrao 20 utakmica za reprezentaciju, a karijeru su mu obeležile brojne povrede koje su značajno usporile njegov napredak.

Čak 11 puta je Spajić odsustvovao zbog raznih povreda, a najduže je bio van tima zbog povrede skočnog zgloba u sezoni 2019/2020.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track