DILOVAO SAM DROGU, PROSIO I JEO BUĐAVE HAMBURGERE IZ KONTEJNERA: Užasno svedočanstvo Patrisa Evre o svom detinjstvu i porocima
Foto: Profimedia

vaspitan na ulici

DILOVAO SAM DROGU, PROSIO I JEO BUĐAVE HAMBURGERE IZ KONTEJNERA: Užasno svedočanstvo Patrisa Evre o svom detinjstvu i porocima

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda bolno iskren

Patris Evra, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i reprezentacije Francuske, ne prestaje da šokira javnost otkrivanjem detalja iz privatnog života. Nakon što je prošle godine otkrio da je bio silovan kao dečak, sada se prisetio dramatičnih dešavanja iz perioda puberteta.

Patris Evra
foto: EPA

- Radio sam tri stvari pre nego što sam počeo da igram fudbal. Dilovao sam drogu. I prosio novac ispred prodavnice - rekao je Patris Evra tokom gostovanju u otvorenom studiju Bi-Bi-Sija i emisije "Zamrzni strah".

Nekadašnjem saigraču našeg Nemanje Vidića u Mančester junajtedu, sve to se dešavalo dok je imao 13 godina.

- Prošenje je bilo uobičajeno. Nekad čak i u ponoć, kada bi bacali big-mekove, mi smo ih uzimali iz kanti za đubre.

Patris Evra poticao je iz dobro situirane porodice, jer je njegov otac bio diplomata iz Senegala. Uz to, rastao je u brojnoj porodici, pošto je njegov otac sa nekoliko žena imao čak 24 dece. Problemi su nastali kada je otac napustio porodicu, supruge i decu.

Patris Evra
foto: Printskrin/Instagram

- Kad je otac otišao nastao je haos.

Izlaz i spas Patris Evra je pronašao u fudbalu. Treninzi i utakmice su ga otrgli od ulice i poroka.

- Kad sam imao 17 godina, putovali smo u Italiju. Sećam se da smo stigli, sedeli smo za ručkom i donosili su nam hranu. Otišao sam u sobu, bio sam u trenerci, nazvao sam majku i rekao: "Mama, ovde je kao u raju, ljudi nam donose hranu. Imaš dve viljuške s jedne strane, dva noža s druge". To je moja najlepša uspomena.

Opet se prisetio silovanja i seksualnog zlostavljanja.

- To je imalo ogroman uticaj na moj život. Sramota te je samog sebe. Kada ne veruješ autoritetima, a to je ipak bio moj profesor, ne veruješ nikome - istakao je Patris Evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track