VANDA NA SUDU ZBOG VESTI DA JE PREVARILA MAURA S OŽENJENIM HRVATOM Ikardijevi ponovo u centru pažnje: Nikome nije jasno...
Foto: Instagram/wanda_nara/marcelo_brozovic

NOVA DRAMA

VANDA NA SUDU ZBOG VESTI DA JE PREVARILA MAURA S OŽENJENIM HRVATOM Ikardijevi ponovo u centru pažnje: Nikome nije jasno...

Fudbal -

Nakon što su prošli kroz izuzetno buran period, Mauro Ikardi i Vanda Nara, morali su na sud

Deluje da sada žive skladan život i da uživaju u međusobnom društvu nakon što je kraj 2021. godine obeležio skandal i svađa koja je umalo zauvek rastavila njih dvoje.

Vanda je otkrila da je Mauro bio u kontaktu sa Marijom Činom Suarez, argentinskom glumicom, atraktivnog izgleda. Nedeljama je njihov odnos bio glavna meta svetskih tabloida, a na kraju su uspeli da izglade situaciju i da nastave zajednički život.

Međutim, nekoliko meseci kasnije, Vanda je morala da se pojavi pred sudom, ali ne zbog cele situacije sa glumicom.

Vanda je svedočila na suđenju novinaru, Fabriciju Koroni, koji je 2018. godine objavio da ona vara Maura s njegovim tadašnjim saigračem i reprezentativcem Hrvatske, Marcelom Brozovićem.

- Nikada nisam bila u vezi s Brozovićem. Nikom nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića, nismo se ni družili. Petoro dece nam je išlo u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna porodica i to nam je donelo ogromne probleme. I unutar porodice i van nje. Decu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, koja sam mu agent. Ništa u toj priči nije bilo istinito - rekla je Vanda, a preneli su italijanski mediji.

Mauro i Vanda
Mauro i Vandafoto: Pritnscreen/Instagram

Argentnika je otkrila da je zbog izmišljenih vesti, napadač morao da napusti Inter.

- Mauro je bio prisiljen da promeni klub. Inter ga je pritiskao, tražili su da promeni agenta, uzeli mu kapitansku traku... Nije to bilo zbog njegovih nastupa na terenu, nego zbog ovog skandala. Taj članak je stvorio jaz između Ikardija, kluba, navijača i agenta - zaključila je Vanda.

Na sledećem ročištu koje je zakazano za 25. maj, trebalo bi da se pojovi i Marcelo Brozović.

Marcelo je inače oženjen Silvijom Lihtar sa kojom ima dvoje dece, Auroru i Rafaela, te i njemu svakako nije prijao način na koji je dobio pažnju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track