VLADAN MILOJEVIĆ NADOMAK KLUPE MOL FEHERVARA: Bivši Videoton želi na klupi dokazanog trenera iz Srbije!
Foto: EPA-EFE/STR

blizu dogovora

VLADAN MILOJEVIĆ NADOMAK KLUPE MOL FEHERVARA: Bivši Videoton želi na klupi dokazanog trenera iz Srbije!

Fudbal -

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević, preuzeće najverovatnije od leta mađarski Mol Fehervar. Pregovori su već u završnoj fazi, do konačnog potpisa ostali su sitni detalji i klub iz Sekešfehervara će uskoro dobiti novog šefa stručnog štaba.

Mol Fehervar, trenutno, predvodi Nemac Mihael Boris. Preuzeo je ekipu krajem februara i nije se proslavio. Ispao je od Đera u četvrtfinalu Kupa Mađarske, na devet prvenstvenih utakmica sakupio svega 11 bodova i tamošnji mediji najavljuju promenu trenera u letnoj pauzi.

Klupi je u ovom trenutku ubedljivo najbliži Milojević. Trofejni stručnjak, trenutno bez angažmana, rešen je da se vrati u Evropu. Uz nezaboravan mandat u Crvenoj zvezdi, predvodio je AEK, Omoniju, Panionios, Čukarički, na početku karijere i Javor.

Vladan Milojević
foto: Instagram

Petomesečni mandat u Saudijskoj Arabiji, u Al Etifaku i jednogodišnji na klupi Al Ahlija, finansijski više nego zadovoljavajući, nisu doneli sportsku satisfakciju 52-godišnjem Milojeviću.

U Mađarskoj, nije zanemarljiv podatak, uspešno sezonu privode kraju još dvojica trenera sa naših prostora – Miloš Kruščić (Ujpešt) i Nebojša Vignjević (Honved). Videoton je 2018. do šampionskog trona doveo Marko Nikolić, sezonu kasnije dokazao se i u grupnoj fazi Lige Evrope, a sada bi njegovim putem trebalo da krene i Vladan Milojević, saznaje Sportklub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track