ČISTA EMOCIJA! POLJUPCI LUKE I SOFIJE NASRED TERENA: Pogledajte prelepe fotografije nastale pred 60.000 svedoka u Madridu
Foto: Printskrin Instagram

goreo madrid

ČISTA EMOCIJA! POLJUPCI LUKE I SOFIJE NASRED TERENA: Pogledajte prelepe fotografije nastale pred 60.000 svedoka u Madridu

Fudbal -

Srpski fudbaler na terenu sa porodicom

Luka Jović ume da slavi, iako je ove sezone slabo igrao za Real. A, tek kako slavi njegova supruga Sofija, uverili su se navijači "kraljevskog kluba" u subotu veče na stadionu "Santjago Bernabeu".

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Printskrin/Instagram

Luka Jović nije igrao u pobedi protiv Espanjola, ali je zato sa timskom kolegama umeo da se raduje novom trofeju. Od februara se nije našao na terenu, ali je svim srcem bio uz klub. Luka je na teren izašao u majici sa brojem 35 koji označava broj titula koje je Real osvojio u Španiji.

Kada mu se na terenu stadiona "Santjago Bernabeu" pridružila supruga Sofija nastao je pravi delirijum. Dugonoga plavuša privukla je pažnju navijača, ali i medija. Sa njima je bio i njihov stariji sin Aleksej, koji još nije bio svestan svega što se oko njega dešava.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Printskrin/Instagram

Sofija je ušla na teren noseći sina u naručju, a Luka se odvojio od saigrača, čim ih je video. Raširio je ruke, a mališan mu je potrčao uz zagrljaj. Potom je usledio poljubac sa suprugom i nastavak slavlja na terenu.

- Čestitke! Tako sam ponosna na tebe. Mnogo te volimo - napisala je Sofija na društvenim mrežama, uz fotografije i video sa proslave titule fudbalera Reala.

Sofija Milošević
foto: Instagram/sofijamilo

Luka Jović će prema pisanju španskih i nemačkih medija najverovatnije tokom leta napustiti Real. Razlog je činjenica da ne igra i da je u drugom planu kod trenera Karla Ančelotija. Ovo je druga titula za Srbina u Realu iz Madrida. Slavlje je usledilo na ulicama glavnog grada Španije, a u šampionskom autobusu Luka Jović je bio na počasnom mestu.

Luka Jović
foto: Printskrin/Instagram

Kao novi klub za Luku Jovića pominje se Bajern, odnosno selidba u Minhen, gde bi trebalo da zameni Roberta Levandovskog, koji je izgleda sve dogovorio sa Barselonom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track