POKAZAĆEMO DA SMO NAJBOLJI TIM NA SVETU! Luka Modrić: Real Madrid se nikada ne predaje
Foto: Profimedia

Liga šampiona

POKAZAĆEMO DA SMO NAJBOLJI TIM NA SVETU! Luka Modrić: Real Madrid se nikada ne predaje

Fudbal -

Hrvetski fudbaler i igrač Real Madrida izjavio je uoči revanš meča polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, da se Real "nikada ne predaje" i naglasio "karakter" i "istoriju" Reala.

.U prvom meču u Mančesteru, Siti je slavio sa 4:3.

"Znam da možemo da se vratimo. Nismo najbolje igrali u prvom meču, ali smo ipak dali tri gola. Sutra moramo bolje, i suguran sam da ćemo biti bolji", izjavio je Modrić na konferenciji za novinare.

Modrić je rekao i da Real mora da izadje na teren sa "verom, energijom, karakterom i agresivnošću".

"Moramo da pokažemo da smo Real Madrid, najbolji tim na svetu. Istorija kluba nam ide u prilog. Nikada ne odustajemo. Tome nas uči ovaj klub kada dodjemo ovde", dodao je on.

Hrvatski reprezentativac je izjavio i da se trofeji ne osvajaju samo "zahvaljujući sreći" i da su te konstatacije "malo nepravedne".

Luka Modrić, Real, Čelsi
foto: EPA/Sergio Perez

"Pobediti velike klubove i osvojiti titule, za to je potrebno više od sreće. Potrebni su karakter, ličnost, vera... To sve nam pomaže da pobeđujemo", izjavio je Modrić.

Modrić je izrazio zadovolstvo što su on i njegovi saigrači osvajanje prvenstva Španije mogli da proslave pred svojim navijačima.

"Stvarno smo želeli da proslavimo titulu sa našim navijačima. Iskoristili smo priliku i srećni smo zbog toga. Uživanje je bilo videti naše navijače kako pevaju i proslavljaju sa nama. Ali čim se proslava završila, fokusirali smo se na Siti. Bio je to prelep dan, ali to je sve. Sezona nije gotova", rekao je Modrić.

Real Madrid će sutra dočekati Mančester siti u revanš meču polufinalu Lige šampiona, a meč je na programu od 21.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track