MARIO BALOTELI IMA NOVU DEVOJKU: Da li je veliki švaler i nemirni dečko italijanskog fudbala rešio da se smiri?! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

rešio je da se ženi, hoće život da promeni

MARIO BALOTELI IMA NOVU DEVOJKU: Da li je veliki švaler i nemirni dečko italijanskog fudbala rešio da se smiri?! (FOTO)

Fudbal -

Napadač turskog kluba Adana želi da okrene novu stranu u životu

Mario Baloteli ima novu devojku! Reč je o Fračeski Monti, konobarici koja ima samo 23 godine i u koju se Super Mario zaljubio do ušiju.

Mario Baloteli
foto: EPA

Napadač turskog kluba Adana već mesec dana na društvenim mrežama deli zajedničke fotografije sa svojom novom izabranicom. Da je rešen da se smiri pokazuje i činjenica da se verio sa lepom Frančeskom. Italijanski mediji nisu uspeli da otkriju bilo kakvu pikanteriju vezanu za Frančesku, sem da je konobarica i da se sa Marijom upoznala u novembru 2021. dok je radila u jednom restoranu na plaži Tukanos, na Jadranskom moru.

- Ljubav najjača i najlepša emocija koju možete da osetite, zato volite, hvala vam, da se volimo zauvek - napisao je nedavno na društvenim mrežama italijanski fudbaler poreklom iz Gane.

Mario Baloteli punio je stupce italijanske štampe i portala proteklih godina. Bio je učesnik mnogih afera, sa dosta poznatih žena u Italiji. Nekada je javno govorio da uživa dok je u centru skandala, kako u svetu fudbala, tako i u svetu tračeva.

Mario Baloteli bio je u vezi sa itaijanskom manekenkom Rafaelom Fiko, koja mu je 2012. godine rodila ćerku Piju. Fudbaler je dete priznao posle sudskog procesa i DNK testa, te višegodišnjeg razvlačenja po srednjim stranama brojnih italijanskih tabloida. Danas su on i Rafaela u dobrim odnosima i brinu o zajedničkoj ćerkici.

Potom je Mario Baloteli bio u vezi sa brazilskom manekenkom i TV voditeljkom Dajanom Melo, a potom je imao kratku aferu sa italijanskom pevačicom Elijanom Kartelom.

Posle raskida sa lepom Brazilkom uplovio je u burnu ljubav sa belgijskim modelom i TV zvezdom Fani Negušom, sa kojom je bio veren. Belgijanka je otkazala već zakazano venčanje u septembru 2014. godine, kada je saznala da je Baloteli vara. Posle toga na kratko se skrasio pored italijanske odbojkašice Veronike Angeloni.

Mario Baloteli drugi put je postao otac 2017. godine, kada mu se rodio sin Lion. O majci dečaka, bivšoj manekenki, danas službenici u jednoj banci mediji nisu uspeli mnogo da saznaju, sem da se zove Klelija i da živi u Švajcarskoj.

Dok je igrao u Engleskoj, za Liverpul i Mančester siti Mario Baloteli viđan je na mnogim žurkama, a povezivan je sa raznim tamošnjim damam iz javnog života kao što su model Vanesa Lorens, pevačica Holi Henderson, tinejdžerkom Loren Torn, Plejboj modelima Karlom Hauvi i Veronikom Graf.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track