BRATE, KOJI SAM JA DEBIL Bivši reprezentativac Srbije zapalio društvene mreže: Gledam Real i odem da prošetam kuče u 90. minutu...
Foto: Printscreen

hit video

BRATE, KOJI SAM JA DEBIL Bivši reprezentativac Srbije zapalio društvene mreže: Gledam Real i odem da prošetam kuče u 90. minutu...

Fudbal -

Bivši reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović našalio se na svoj račun jer nije gledao spektakularan preokret Reala protiv Sitija u završnici revanš meča polufinala Lige šampiona.

Podsetimo, kraljevski klub je obezbedio plasman u veliko finale Lige šampiona, pošto je nakon produžetaka u revanš meču polufinala savladao sjajni Mančester siti sa 3:1. Englezi su na Santijago Bernabeu stigli sa golom prednosti (4:3), u 73. minutu Marez je zatresao mrežu i doneo prednost Građanima i u revanšu, pa je delovalo da će ekipa Pepa Gvradiole drugu godinu zaredom igrati veliko finale. Međutim, u samom finišu viđen je čudesan preokret Reala. Rodrigo je u 90. minutu postigao gol za 1:1, a samo minut kasnije isti igrač je doneo prednost Madriđanima i izborio produžetke. Karim Benzema je u prvom produžetku sa bele tačke zatresao mrežu Sitija i uveo svoj tim u finale Lige šampiona.

Zdravko nije verovao da Real može da napravi čudo, pa je u samoj završnici regularnog dela, pri rezultatu 1:0 za Siti izašao da prošeta kuče.

"Jao nerealno, gledam Real Madrid protiv Sitija, otišao kuče da prošetam u 90. minutu i šta vidim - 2:1. Koji sam ja debil, brate da l' je moguće", požalio se Zdravko i nasmejao ljubitelje fudbala.

00:14

KUZMANOVIĆ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Brate, gledam Real i izađem da prošetam kuče u 90. minutu - DEBIL

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track