SPEKTAKULARNO, SERGEJ IZMEĐU DVE VELIKE VATRE: List iz Milana Srbina seli u JUVENTUS, a dnevnik iz Torina na SAN SIRO!
Foto: EPA

svi ga žele

SPEKTAKULARNO, SERGEJ IZMEĐU DVE VELIKE VATRE: List iz Milana Srbina seli u JUVENTUS, a dnevnik iz Torina na SAN SIRO!

Fudbal -

"Bjanko-neri" daju petogodišnji ugovor i platu od 4.000.000 evra, a "roso-neri" nude veća lična primanja i bonuse

Sergej Milinković-Savić ponovo je u žiži italijanskih medija. I ponovo, kao i prethodnih godina unazad piše se o njegovom odlasku iz Lacija. Ovog leta, to bi gotovo izvesno trebalo da se desi, iako mu ugovor sa klubom iz Rima ističe u leto 2024. godine.

Sergej Milinković-Savić
foto: Profimedia

Dva najtiražnija italijanska sportska lista "Gazeta delo sport" i "Tutosport" donose dve različite informacije vezane za budućnost srpskog fudbalera. U oba slučaja popularni SMS karijeru će nastaviti u Italiji.

"Gazeta" koja je iz Milana piše da je Sergej Milinković-Savić (27) dogovorio sve uslove oko prelaska u Juventus, ostaje navodno da se samo stavi potpis. Srbinu je ponuđen petogodišnji ugovor i plata od 4.000.000 evra po sezoni, više od 3.200.000 koliko prima u Laciju. Gazda Rimljana Klaudio Lotito traži 60.000.000 evra za Sergeja, dok Juventus nudi 50.000.000. Ostatak bi trebalo da se prebije u vidu nekog od fudbalera kluba iz Torina.

Sa druge strane, "Tuto" koji je iz Torina opet piše da Sergej Milinković-Savić karijeru nastavlja u Milanu. "Roso-neri" su blizu osvajanja titule, otvara im se Liga šampiona, a to je takmičenje koje Srbin želi da igra. Sa druge strane, navodno u Milanu mogu da daju platu od 5.000.000 evra godišnje i bonuse, što je više od Juventusove ponude.

Sergej Milinković-Savić
foto: Profimedia

Treća opcija za Sergeja Milinkovića-Savića jeste odlazak u Englesku, Španiju ili Francusku. Nije tajna da su ga pratili skauti Mančester junajteda i Čelsija, Reala iz Madrida, te bogatog PSŽ. Sa svim tim klubovima Srbin je povezivan prethodnih godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track