BORJAN JE BRANIO, DOK MU JE SIN BIO U BOLNICI: Sada je uputio poruku navijačima Crvene zvezde!
Foto: Starsport©, Printscreen/Instagram

kapitenski

BORJAN JE BRANIO, DOK MU JE SIN BIO U BOLNICI: Sada je uputio poruku navijačima Crvene zvezde!

Fudbal -

Golman crveno-belih pozvao simpatizere da napune Marakanu pred utakmicu sa Radničkim u subotu

Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, prolazi kroz težak period. Njegov sin Filip nalazio se u bolnici "Institut za majku i dete", dok je on branio gol crveno-belih u trijumfu nad Vojvodinom u Novom Sadu.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Odmah po završetku utakmice Milan Borjan se uputio u Beograd, kako bi bio sa naslednikom i suprugom Snežanom. Mališanu je sada bolje, a kapiten se vratio svojim obavezama i treninzima Crvene zvezde.

Svestan je Milan Borjan da je titula imperativ i da u naredna tri kola crveno-beli ne smeju da naprave ni najmanji kiks, jer iz za vrat diše večiti rival Partizan. Iz tog razloga, kapiten je pozvao navijače da u što većem broju dođu na stadion u subotu, kada crveno-beli od 17.00 časova dočekuju Radnički iz Niša.

- Još jedan težak meč u nizu je pred nama, ali vredno radimo kako bi obradovali sve navijače. Imamo puno poverenje stručnog štaba, i trudimo se da uvek ispunimo ono što od nas traže. Pokazujemo kvalitet iz utakmuice u utakmicu, i u sjajnoj smo formi. Svaki meč do kraja je finale za sebe, i tako se i pripremamo. Atmosfera u ekipi je fantastična i zajedno idemo ka postavljenom cilju, a to je odbrana duple krune – rekao je Milan Borjan.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Istakla je Zvezdina „hobotnica“ da je fantastična podrška izuzetno doprinela sjajnim igrama, ali i pozvao sve zaljubljenike u crveno-bele boje da i u narednim mečevima budu vetar u leđa ekipi.

- Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača. Iz meča u meč su naš 12. igrač, bilo da igramo kod kuće, ili u gostima. U Novom Sadu su napravili neverovatnu atmosferu, prepoznali su trenutak i dali nam krila kad je bilo najvažnije. Nadam se da će i u subotu doći u što većem broju. Igramo dobar fudbal, i ne vidim zašto tribine ne bi bile ispunjene. Ostalo je još malo do kraja sezone, i ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, i pomognu nam da ostvarimo zajednički cilj – zaključio je Borjan.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda karte za utakmicu pušta u prodaju u četvrtak, po popularnim cenema - 300 dinara (sever), 400 (istok), 500 (zapad). Ulaznice mogu da se kupe onlajn putem linka https://crvenazvezda.iticket.rs. Ili na blagajnama Marakane od petka u terminu od 10.00 do 18.00 časova, ili na dan utakmice od 10.00 sati, pa do početka meča.

Crvena zvezda, krv, Crveno-bela krv, Zavod za transfuziju, davanje krvi
foto: FK Crvena zvezda

Iz Crvene zvezde podsećaju svoje navijače da je u toku akcija dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Crveno-bela krv“ koja će trajati i sutra. Svaki navijač koji se odluči za ovaj humani čin, kao zahvalnost dobija vaučer koji može zameniti za besplatne karte za utakmicu Crvena zvezda – Radnički Niš, na blagajni stadiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track