UŽAS KOJI JE POTRESAO SPORTSKU JAVNOST U SRBIJI: Golman Crvene zvezde ZVERSKI pretučen! Šutirali ga i ŠIBALI KAIŠEM (FOTO)
Foto: Starsport©, Privatna Arhiva

jezivo

UŽAS KOJI JE POTRESAO SPORTSKU JAVNOST U SRBIJI: Golman Crvene zvezde ZVERSKI pretučen! Šutirali ga i ŠIBALI KAIŠEM (FOTO)

Fudbal -

Užasna vest zaprepastila je sportsku javnost u Srbiji!

Mladi golman Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, Stefan Marinković (17), brutalno je pretučen na proslavi rođendana u jednom restoranu u Beogradu u noći između 3. i 4. maja.

Kako Kurir saznaje trojica napadača su nakon verbalne rasprave fizički nasrnula na mladog golmana na parkingu jednog tržnog centra, fudbaler je uspeo da im pobegne, ali su ga napadači sustigli na ulici ispred tržnog centra i nastavili da ga biju. Oborili su ga na zemlju i šutirali po celom telu i glavi. Kaišem koji mu je spao sa pantalona zverski su ga šibali po telu. Pokušali su nasilno da ga ubace u automobil, ali je uspeo da se otrgne i pobegao je u park gde su mu pomoć pružili nepoznati prolaznici.

Do sukoba je došlo kada je Stefan pokušao da spase rođaku koju su su ovi huligani maltretirali na rođendanu.

Nakon brutalnog prebijanja policija je došla na lice mesta, stigla je hitna pomoć i Stefan je prevezen u Urgentni centar kako bi mu se ukazala lekarska pomoć. Istraga je u toku.

Stefan Marinković
foto: Privatna Arhva
Stefan Marinković
foto: Privatna Arhva

Stefan Marinković je rođen 2005. godine i nastupa za omladince Crvene zvezde, a član je i U17 reprezentacije Srbije. Letos je bio priključen prvom timu srpskog šampiona.

Kurir sport

Bonus video:

00:48

SJAJNA ATMOSFERA NA MARAKANI: Sve je spremno za SPEKTAKL, Delije napunile stadion!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track