FUDBALSKI PROMAŠAJ VEKA NAM DOLAZI IZ SRBIJE Ovo bi 99% vas pretvorilo u gol! Ajde što nije dao penal, ali ono posle - NEVEROVATNO
Foto: Printscreen

komedija

FUDBALSKI PROMAŠAJ VEKA NAM DOLAZI IZ SRBIJE Ovo bi 99% vas pretvorilo u gol! Ajde što nije dao penal, ali ono posle - NEVEROVATNO

Fudbal -

Fudbaleri IMT-a pobedili su na gostovanju Inđiju u petom kolu plej-ofa Prve lige Srbije i tako napravili veliki korak ka plasmanu u elitu.

Meč je obeležio neverovatan promašaj kapitena Inđije Vladana Milosavljeva koji je skupo koštao domaći tim.

Sredinom drugog poluvremena Milosavljev je imao priliku da sa bele tačke donese prednost Inđiji, međutim, negov udarac je odbranio golman Milorad Kojić, a nakon toga lopta se odbila pravo na nogu kapitenu domaćeg tima koji je sa tri metra udaljenosti uspeo da promaši prazan gol.

Promašaj možete videti na 2:32.

Kako to obično biva, usledila je kazna za žestok promašaj. Miloš Luković je u 90. minutu zatresao mrežu za veliku radost gostiju.

Ovaj poraz udaljio je Inđiju od mesta koje ih vodi baraž za plasman u Super ligu Srbije. Inđija je trenutno peta sa bodom manje od Železničara iz Pančeva i tri boda manje od trećeplasiranog IMT.

Podsetimo, direktan plasman u Super ligu obezbediće ekipe koje zauzmu prvo i drugo mesto, dok timovi koji zauzmu treću i četvrtu poziciju igraju baraž protiv 14. i 13. ekipe iz Super lige. Pobednici baraža će naredne sezone igrati u eliti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track