TRENER VOŽDOVCA ŽELI POZITIVAN REZULTAT PROTIV PARTIZANA: Igramo kod kuće, i mi se pitamo...
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TRENER VOŽDOVCA ŽELI POZITIVAN REZULTAT PROTIV PARTIZANA: Igramo kod kuće, i mi se pitamo...

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ostvari pozitivan rezultat i uživa bez pritiska i optrećenja u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Partizana.

"Izuzetno poštujemo rivala koji je vođen stručnim štabom prema kojem takođe imamo veliki respekt. Očekuje nas veoma teška utakmica, ali igramo je kod kuće, gde se i mi pitamo. Naši principi rada i ideja jesu da se iz dobre igre dođe do pozitivnog rezultata, ali je za to potrebno da motivacija i energija budu na visokom nivou. Ovi momci su mnogo pokazali tokom čitave sezone i zaslužili su da uživaju u utakmicama koje slede bez pritiska i opterećenja", rekao je Linta, navodi se na klupskom sajtu.

Fudbaleri Voždovca igraju u ponedeljak od 16.30 na svom terenu protiv Partizana, utakmicu 36. kola Super lige Srbije.

To će biti poslednja utakmica Voždovca ove sezone na domaćem terenu, pošto su do kraja prvenstva ostala još dva kola.

Trener Voždovca neće moći da računa na Miloša Milovića, koji je isključen u duelu protiv Čukaričkog, kao ni na Ivana Milosavljevića, koji je duže povredjen.

Partizan se bori za titulu i ima dva boda manje od vodeće Crvene zvezde, a Voždovac je četvrti na tabeli, koje posle plasmana u finale Kupa "večitih" rivala, vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Voždovac ima 49 bodova, a po bod manje imaju Radnički iz Niša i TSC na petom i šestom mestu na tabeli.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track