KAPITEN POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Kao Zidan glavom udario protivnika, ali tu NIJE STAO! Na kraju je sam izašao s terena VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

pomračenje

KAPITEN POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Kao Zidan glavom udario protivnika, ali tu NIJE STAO! Na kraju je sam izašao s terena VIDEO

Fudbal -

Šesnaest godina je prošlo od finala Svetskog prvenstva kada je Itala postala prvak sveta pobedom protiv Francuske u Berlinu.

Tu utakmicu je obeležilo pomračenje Zinedina Zidana i udarac glavom u grudi Marka Materacija, nakon što je Italijan provocirao Francuza, pominjavši njegovu sestru i porodicu, a slična situacija ponovila se u našem komšiluku.

Ovako je to izgledalo pre 16 godina:

Na utakmici polufinala Kupa Rumunije, kapiten Krajove, Nićusor Banku, "pao" je na provokacije protivnika i Sepsija, te ga je poput legendarnog Francuza, udario glavom u grudi.

Ali, to nije bilo dovoljno da iskaže bes koji je osetio.

Verovatno je shvatio da neće moći da izbegne crveni karton, pa je odlučio da igrača koji se nalazio na zemlji pogodi loptom u glavu.

Fudbaleri obe ekipe brzo su stigli do mesta "zločina", a Banku je sam krenuo da izlazi s terena i pre nego što mu je glavni sudija pokazao crveni karton.

Pogledajte kako je izgledala cela situacija:

Krajova je u ovom meču kao domaćin poražena rezultatom 0:1, a Sepsi će u finalu igrati protiv Voluntarija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track