DRAMA U PREMIJER LIGI: Vest Hem bodom protiv Sitija obradovao navijače Liverpula, pravo ludilo pred poslednje kolo!
Foto: Profimedia

LUDNICA NA OSTRVU

DRAMA U PREMIJER LIGI: Vest Hem bodom protiv Sitija obradovao navijače Liverpula, pravo ludilo pred poslednje kolo!

Fudbal -

Liverpul ima šansu da pobedom nad Sautemptonom u utorak priđe Sitiju na bod zaostatka pred poslednje kolo koje je na programu naredne nedelje. Ipak, Siti i dalje drži sve u svojim rukama, jer ako pobedi Aston Vilu, sigurno će osvojiti titulu. Međutim, pristalice Liverpula se uzdaju u jednu od najvećih klupskih legendi Stivena Džerarda, koji je na klupi ekipe iz Birmingema!

Boven je bio apsolutni heroj i navijača Vest Hema i Liverpula, pošto je iskoristio dve šanse u 24. i 45. minutu za ogromnih 2:0.

Siti je dominirao, imao šanse i posed lopte, a Vest Hem je do dva gola došao iz jedina dva udarca. Ipak, Siti je u drugom poluvremenu dodao gas i već u 49. minutu Griliš je bio na pravom mestu i sa 18 metara je pogodio za 2:1.

Gosti iz Mančestera su nastavili da napadaju, šanse su se ređale, a u 69. minutu Cufal je postigao autogol nespretnom intervencijom, nakon Marezovog centaršuta, glavom je savladao Fabijanskog za 2:2.

Pet minuta kasnije Boven je imalo novu šansu, ali je izblokiran. U 77. minutu u igru je ušao Nobl, poslednji put u dresu Vest Hema, što je bio i najemotivniji momenat danas.

Mančester Siti
foto: Profimedia

U 83. minutu dogodio se ključan trenutak, pošto je Douson oborio Žezusa i napravio penal. Sudija je sačekao poziv iz VAR sobe potom i sam otišao da se uveri i pokazao na belu tačku, a udarac Rijada Mareza zaustavio je Fabijanski za nastavak ludila u Premijer ligi!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track